(Last Updated On: January 24, 2019)

Studenta de la UBB ucisă de șoferul drogat era verișoara era verișoara luptătorului MMA Ghiţă Ignat, zis şi “Ursul Carpatin”. Acesta a postat un mesaj pe Facebook, însoțit de un video.

Ursul Carpatin: “Gabi a plecat…odată cu ea și o parte din inimile celor care au iubit-o și prețuit-o…nădăjduim și credem intru-un Dumnezeu care poate sa aline orice durere,oricât de mare ar fi…sincere și eterne regrete, verișoară scumpă…!!!”

(Video) Cluj. Studenta de la UBB ucisă de șoferul drogat, mesaj de la luptătorul MMA Ghiţă Ignat, zis şi "Ursul Carpatin". Era verișoara lui. "Gabi a plecat...verișoară scumpă...” 1

Citeste si

Cluj. Poliția revine. Șoferul nu era drogat, așa cum au anunțat inițial polițiștii, când a fost implicat în accidentul în care a murit iubita sa

Gabi a murit în maşina făcută cadou de părinţi. Gabriela Rîpan, tânăra de 20 de ani din Suceva, a murit într-un teribil accident la Cluj Napoca, potrivit Observator Tv.

Găbiţă, cum o alintau prietenii, şi-a găsit sfârşitul în propria maşină, un Mercedes de zeci de mii de euro pe care îl primise cadou de la părinţi când a împlinit vârsta de 18 ani.

În noaptea fatidică de duminică spre luni, la volanul bolidului de lux se afla prietenul lui Gabi Rîpan, un tânăr de 19 ani din Florești – Cluj, care se afla sub influenţa drogurilor.

Autorul accidentului de la intrare în Cluj-Napoca, în urma căruia o tânără de 20 de ani a murit, este în stare gravă la spital şi a rămas fără un picior. Prietenii şoferului fac apel la oameni să doneze sânge pentru a-i salva viața.

“Cine vrea şi poate să doneze sânge pentru Cârje Ştefan Tudor, grupa A2 pozitiv sau 0, o poate face pe strada Nicolae Bălcescu, nr 18, între orele 7:30 – 13:00 şi să spună că vrea să doneze pentru pacientul respectiv!”, este unul din mesajele care circulă, printre prietenii şi apropiaţii băiatului, pe reţelele de socializare, informează Observator Tv.

Donează sânge, fii erou – OSM Cluj: Este nevoie urgentă de sânge! Cârjă Ștefan Tudor, în vârstă de 19 ani, a suferit un accident grav și are nevoie urgentă de sânge. Se caută donatori cu grupa A2 pozitiv sau 0. Se poate dona la Centrul Regional de Transfuzii Cluj-Napoca, str Nicolae Bălcescu, nr 18, de luni până vineri, între orele 7.30 – 13.30.
Nu uitați să menționați că donați pentru Cârjă Ștefan Tudor.

Vă mulțumim!

Video postat de Ursul Carpatin:

Revenikm cu detalii!