Video Cluj. Florin Dorca: „Din păcate acest gen de comportament devine unul absolut cotidian pe E576 Cluj-Napoca – Dej… Nu ii înțeleg pe cei care circula pe acostament, dar mai tare, nu ii înțeleg pe cei care te forțează sa ajungi acolo, ca in filmul de mai jos. Aș avea o curiozitate:”

Updated on ianuarie 4, 2019 Depășirile inconștiente distrug multe vieți. Dorința de a ajunge mai repede îi face pe unii șoferi să comită gesturi ucigașe. De exemplu, joi dimineața un șofer a intrat în depășire și s-a ciocnit violent de un alt autoturism. 5 răniți.

5 persoane au fost rănite joi dimineață într-o ciocnire violentă pe DN1, la ieșirea din Șercaia, spre Făgăraș, informează Realitatea Brasov.

Video Cluj. Florin Dorca: „Din păcate acest gen de comportament devine unul absolut cotidian pe E576 Cluj-Napoca - Dej... Nu ii înțeleg pe cei care circula pe acostament, dar mai tare, nu ii înțeleg pe cei care te forțează sa ajungi acolo, ca in filmul de mai jos. Aș avea o curiozitate:” 1 Video Cluj. Florin Dorca: „Din păcate acest gen de comportament devine unul absolut cotidian pe E576 Cluj-Napoca - Dej... Nu ii înțeleg pe cei care circula pe acostament, dar mai tare, nu ii înțeleg pe cei care te forțează sa ajungi acolo, ca in filmul de mai jos. Aș avea o curiozitate:” 2 Video Cluj. Florin Dorca: „Din păcate acest gen de comportament devine unul absolut cotidian pe E576 Cluj-Napoca - Dej... Nu ii înțeleg pe cei care circula pe acostament, dar mai tare, nu ii înțeleg pe cei care te forțează sa ajungi acolo, ca in filmul de mai jos. Aș avea o curiozitate:” 3

Nici Clujul nu este ocolit de șoferii ucigași. Florin Dorca Rally Codriver: „Anul Nou a început exact cum s-a terminat cel vechi. Nu mă așteptam să apară vreo schimbare peste noapte. Dar după câteva zile de relaxare parca e mai greu sa înghiți așa ceva.

Din păcate acest gen de comportament devine unul absolut cotidian pe E576 Cluj-Napoca – Dej. Linii drepte lungi, acostamente generoase, care pentru unii sunt benzi de circulație.

Nu ii înțeleg pe cei care circula pe acostament, dar mai tare, nu ii înțeleg pe cei care te forțează sa ajungi acolo, ca in filmul de mai jos.

Aș avea o curiozitate: vreunul dintre cei care practica sportul din imaginile de mai jos, ne poate oferi o explicație?
Vezi aici Video:

La multi ani!”

error: Content is protected !!