(Last Updated On: January 19, 2019)

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) ajunge, în acest an, la cea de-a 18-a ediție și caută tineri clujeni pentru a sărbători împreună majoratul.

Printre numeroasele surprize pregătite se numără și un proiect special care va fi realizat cu implicarea directă a celor ce formează primul și cel mai fidel public al festivalului: clujenii, transmit cei de la TIFF.

Cluj. TIFF caută tineri clujeni pentru a sărbători împreună majoratul.  ”Ești din Cluj? Faci 18 ani anul ăsta? Perfect! Și noi la fel!  Ce-ai zice dacă te-am invita să-ți serbezi majoratul alături de TIFF?  Așteptăm un ...” 1

TIFF lansează o inedită acțiune de casting în urma căreia vor fi selectați cei care vor sărbători alături de festival majoratul. Organizatorii caută tineri născuți și care continuă să trăiască în Cluj-Napoca și care vor împlini vârsta de 18 ani până în data de 31 decembrie a.c.

Aceștia sunt invitați să trimită până pe 4 februarie, pe adresa de mail 18ani@tiff.ro:

4 (patru) fotografii
datele complete de contact (nume, data nașterii, telefon, mail)
o caracterizare succintă, de maxim 3 fraze, în care să includă informații despre cine sunt, ce le place să facă în timpul liber și care sunt filmele lor preferate.

TIFF: ”Ești din Cluj? Faci 18 ani anul ăsta? Perfect! Și noi la fel! 🎉 Ce-ai zice dacă te-am invita să-ți serbezi majoratul alături de TIFF? 🎥 Așteptăm un mail de la tine până pe 4 februarie cu informațiile cerute aici ➤ bit.ly/2Cuwdsp | Foto: Oana Petrea”

Fondat în 2002, în Cluj-Napoca, TIFF a reușit să devină foarte repede cel mai important eveniment dedicat filmului din România și unul dintre cele mai spectaculoase evenimente culturale anuale din zonă. Numai anul trecut festivalul a atras, în cele 13 spații-partenere din oraș, peste 135.000 de participanți și a avut mai mult de 50 de evenimente sold-out. Anul acesta festivalul va avea loc între 31 mai și 9 iunie.