Serban Huidu: „La Cluj, o politista a pus la pamant un smecheras care a refuzat sa se legitimeze si a injurat. Apoi i-a pus catusele. Asa imi plac mie politistii, nu fapturile alea umile care staaaaau la discutii interminabile cu toti borfasii. Bravo, doamna/domnisoara! Asta inseamna lege.

Updated on ianuarie 24, 2019 O polițistă din Cluj a devenit vedetă pe Facebook după ce i-a pus cătușele unui individ care a refuzat să se legitimeze si a injurat-o.

Pe Facebook, Serban Huidu a preluat de la Cronicipebune, de Silviu Iliuta: La Cluj, o politista a pus la pamant un smecheras care a refuzat sa se legitimeze si a injurat. Apoi i-a pus catusele.
Asa imi plac mie politistii, nu fapturile alea umile care staaaaau la discutii interminabile cu toti borfasii.
Bravo, doamna/domnisoara! Asta inseamna lege.”

Serban Huidu: „La Cluj, o politista a pus la pamant un smecheras care a refuzat sa se legitimeze si a injurat. Apoi i-a pus catusele. Asa imi plac mie politistii, nu fapturile alea umile care staaaaau la discutii interminabile cu toti borfasii. Bravo, doamna/domnisoara! Asta inseamna lege. 1

Întâmplarea a fost relatată de cronicipebune.ro, Cronicipebune, de Silviu Iliuta: „ M-am saturat sa vad politisti cu capetele plecate atunci cand ajung in fata unui interlop/
M-am saturat sa vad cum isi balangane burtile si n-au niciun pic de autoritate cand e un scandalagiu, iar ei ii spun umili: “Va rugam sa nu mai faceti scandal! Avem si noi reclamatii de la vecini, va rugam noi, altfel va amendam.”

De aceea imi place ce a facut fata asta, politista la Cluj: conform stiridecluj.ro, in jurul orelor 10, in Piata Garii a aparut un smecheras. Acesta a fost adus din autobuz, a refuzat sa legitimeze, apoi, cum fac toti smecherasii, a inceput sa injure organele de ordine.

O politista, cea din imagine, l-a culcat la pamant pe nesimtit si i-a pus catusele in cateva secunde”.

error: Content is protected !!