Protest Cluj. Mergi? „Fară ordonanțe pentru politicieni corupți! Scenariul în care Liviu Dragnea scapă de singura condamnare definitivă pe care o are devine realitate. Și împreună cu el, încă…”

Updated on ianuarie 21, 2019 Un protest împotriva ordonanței pregătite de Ministerul Justiției are loc astăzi, de la ora 19.00, pe Bulevardul Eroilor din Cluj Napoca. Tot în această seară este anunțat un protest la București, în Piața Victoriei.

„Ministrul Justiției a anunțat public că are pregătită ordonanța de urgenta ce permite politicienilor corupți să scape de sentințele date de ,,completele de judecata nelegal constituite”.

Protest Cluj. Mergi? „Fară ordonanțe pentru politicieni corupți! Scenariul în care Liviu Dragnea scapă de singura condamnare definitivă pe care o are devine realitate. Și împreună cu el, încă...” 1

Ce înseamnă asta? Scenariul în care Liviu Dragnea scapă de singura condamnare definitivă pe care o are devine realitate. Și împreună cu el, încă câteva sute de cercetați și condamnați penal.

Daca credem cu adevărat că noi și tara noastră meritam alt viitor, atunci trebuie să luptam! Nici o națiune nu și-a primit statul de drept pe tava. Îi putem învinge daca ne scuturam de oboseala și lipsa de speranță! Deci, ce facem? Ne așezam în lume așa cum e, sau muncim pentru o tara așa cum ar trebui să fie?

Daca suntem multi:

Ordonanțele le oprim în strada, iar Revoluția o facem la vot!”, scriu organizatorii protestului.

error: Content is protected !!