Mircea Badea vs șofer din Cluj, la mall. „Subaru este, firesc, a mea. Parcarea de la mall era jumătate goala. Iată unde s-a gândit alegătorul lui Boc sa-si parcheze cazanul argintiu :))))” Cine are dreptate?

Updated on ianuarie 9, 2019 Mircea Badea s-a luat de un șofer din Cluj care ar fi parcat prea aproape de el. Mircea Badea a fost luat la rost deoarece el ar fi parcat aiurea.

Mircea Badea și-a lăsat mașina în parcarea unui mall. După ce și-a rezolvat treburile, prezentatorul TV a vrut să-și continue drumul. Însă avea să aibă parte de o surpriză. Șoferul unei mașini Skoda argintie a parcat atât de aproape de mașina lui Mircea Badea, un Subaru, încât prezentatorul TV nu a mai putut să urce la volanul autoturismului său.

Mircea Badea: „Subaru este, firesc, a mea. Parcarea de la mall era jumătate goala. Iată unde s-a gândit alegătorul lui Boc sa-si parcheze cazanul argintiu :))))”

Mircea Badea vs șofer din Cluj, la mall. „Subaru este, firesc, a mea. Parcarea de la mall era jumătate goala. Iată unde s-a gândit alegătorul lui Boc sa-si parcheze cazanul argintiu :))))” Cine are dreptate? 1

Alex Dragusin: Skoda de CJ e corect parcata. Subaru este strâmb și necentrat pe locul de parcare. Deci care e problema ta?
Ilinca Georgescu: Din poză, se vede că a dat clujanul lectii despre cum se poate parca, corect, mai ales intr-o parcare goală si cu linii de demarcaj. In cazul asta cel putin, facem caterinca aiurea. Da’ mai sunt unii care, in parcarea goală, parchează transversal si ocupă trei locuri, ori din nepricepere, ori din tupeism…

Bogdan Soare: Parcarea ca parcarea, dar de ce “cazan”?! Daca Subaru era cu nr. de CJ si Skoda a ta, cum ar fi stat lucrurile “boierule”?
Ovidiu Slataru: Alegatorul lui Boc cum ii zici tu din cate observ eu e parcat corect si foarte drept pe langa tine…Deci vinovatul ca nu poti urca in masina esti doar TU… mai bine nu puneai poza pe net ca te faci singur de ras

Lucian Mîndru: Din poze se vede ca mașina ta e prost aliniata în parcare… Alegătorul lui Boc e om calculat și cu bun simt drept urmare e parcat corect…
John Neata: Mircea, fiecare isi cumpara ce masina isi permite. Nu inseamna ca e cazan. Dupa cum se vede, skoda e parcata si incadrata destul de bine in spatiul de parcare. Masina ta e parcata un pic stramb si foarte aproape pe linia de marcaj. Hai sa lasam rautatile fara motiv.

Virgil Nichita: M Badea,dacă parcarea era pe jumate goală la ce naiba ai parcat mașina cu roata pe linia de demarcației,așa parchează bucureștenii?
Nicole Luchian: Fara suparare, dar ai parcat-o si tu de parca te-a durut in 14… daca o puneai ca lumea, nu era asa mare drama. Omul a parcat ok, ce voiai sa faca, sa caute alt loc ca esti tu cu mot si ai masina mare?Cam bati campii aici.

error: Content is protected !!