(Last Updated On: January 13, 2019)

Primarul Emil Boc a vizitat Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân din Cluj-Napoca, acolo unde sunt în îngrijire 250 de câine.

„Am verificat condițiile de găzduire a câinilor de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân din Cluj-Napoca.
Avem 250 de câini, temperatura în adăpost este la nivelul de 7 – 9 grade, chiar și când este ger, hrana și asistența sanitară sunt asigurate.

(Video/Foto) Cluj: Primarul Emil Boc se preocupă și de soarta câinilor fără adăpost. ” Avem 250 de câini, temperatura în adăpost este la nivelul de 7 - 9 grade, chiar și când este ger, hrana și asistența sanitară sunt...” 1

Mulțumesc colegilor mei de la RADP pentru grijă și implicare profesională.

Din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă a anului, RADP a decis instituirea unei celule de criză capabilă să ia măsuri speciale atunci când situația o impune, pentru a veni în ajutorul patrupezilor care se află în adăposturi.

(Video/Foto) Cluj: Primarul Emil Boc se preocupă și de soarta câinilor fără adăpost. ” Avem 250 de câini, temperatura în adăpost este la nivelul de 7 - 9 grade, chiar și când este ger, hrana și asistența sanitară sunt...” 2 (Video/Foto) Cluj: Primarul Emil Boc se preocupă și de soarta câinilor fără adăpost. ” Avem 250 de câini, temperatura în adăpost este la nivelul de 7 - 9 grade, chiar și când este ger, hrana și asistența sanitară sunt...” 3 (Video/Foto) Cluj: Primarul Emil Boc se preocupă și de soarta câinilor fără adăpost. ” Avem 250 de câini, temperatura în adăpost este la nivelul de 7 - 9 grade, chiar și când este ger, hrana și asistența sanitară sunt...” 4

Pentru a putea să le fie asigurat confortul termic, câinii sunt ținuți în interior, iar insalațiile de căldură funcționează la capacitate maximă.

Vezi video aici:

De asemenea, personalul a fost suplimentat astfel încât să poată interveni operativ 24 de ore din 24, precum și în cazul unor situații neprevăzute”, a scris primarul pe Facebook.