(Last Updated On: January 21, 2019)

Ibrik Kitchen, localul deținut de un clujean și un bucureștean în Paris, a fost inclus recent de revista Vogue în topul celor mai bune resturante ale momentului din capitala Franţei.

Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malişevschi au deschis restaurantul din Paris în luna decembrie 2018, informează stirileprotv.ro.

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 1

Despre restaurantul lor revista Vogue a scris: ”Proaspăt deschis rue de Mulhouse în Paris, Ibrik Kitchen mizează pe o bucătărie tipică din Balcani.

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 2 (Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 3 (Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 4 (Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 5 (Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 6

(foto ibrik.fr)

Bucătarii Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malișevschi gătesc gulaș de pui, frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați… Exotic și foarte de succes”.

”Proaspăt deschis rue de Mulhouse în Paris, Ibrik Kitchen mizează pe o bucătărie tipică din Balcani. Bucătarii Bogdan Alexandrescu și Ovidiu Malișevschi gătesc gulaș de pui, frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați… Exotic și foarte de succes”, a scris Vogue., potrivit Stirile Pro Tv.

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 7 (Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 8

 

 

(foto IBRIK Kitchen)

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 9

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 10 (Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 11

(Foto) Cluj. Cum arată în interior restaurantul din Paris deținut de un clujean și un bucureștean, intrat în topul Vogue. „Frunze de varză murată umplute cu carne de porc și mămăligă cremoasă, carne de vită cu trufe negre, pești din Carpați...” 12

Cei doi chefi români au fost remarcaţi şi de cotidianul Le Figaro care a inclus resturantul lor printre primele cinci cele mai bune din Paris