(Foto) Accident Cluj. Update. 5 mașini lovite pe Dorobanților! Ce spune Poliția

Updated on ianuarie 29, 2019 Update
Poliția a venit cu primele precizări după ce 5 mașini au fost lovite marți dimineață pe bulevardul Dorobanților din Cluj.
Tereza Voicu, pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj:Conform primelor informatii, la data de 19.01.2019, orele 07.00, un barbat, de 61 de ani, din Cluj-Napoca, a condus auto pe strada Dorobanților, pe banda 3, iar la intersecția cu strada Progresului ar fi schimbat banda de circulație fără să se asigure, intrand în coliziune cu alt autoturism, pe care l-a proiectat în alte două autoturisme parcate.

Un autoturism parcat a fost proiectat pe partea carosabila si a acrosat un auto stationat in coloana.
Conducatorul auto in varsta de 61 de ani a fost ranit si a fost transportat la unitatea medicala pentru ingrijiri medicale.
Cercetarile continua.

Conform purtatorului de cuvant Isu Cluj la evenimentul rutier a fost descarcerat un bărbat care a rămas încarcerat în unul din autoturismele implicate în accident.

Bărbatul era inconștient la sosirea salvatorilor și a fost scos pe ușa pasagerului din dreapta de către pompieri, deși el se afla pe locul șoferului. Bărbatul a suferit traumatisme grave, el a fost preluat imediat de medicii echipajului SMURD (Terapie Intensiva Mobila) și a fost transportat la spital.

Au fost dislocate la locul evenimentului trei autospeciale de descarcerare și un echipaj SMURD, având în vedere faptul că a fost anunțat în apelul inițial că au fost implicate cinci mașini în evenimentul rutier.”.

Stire initiala
5 mașini au fost lovite marți dimineață pe strada Dorobanților din Cluj. Două erau parcate. Din primele informații un șofer ar fi rănit.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Gabriel Butuza a postat o fotografie cu mesajul: „Accident Str Dorobantilor. Sunt 5 mașini implicate. Cu victimă șoferul din mașina roșie.!”
(Foto) Accident Cluj. Update. 5 mașini lovite pe Dorobanților! Ce spune Poliția 1

Adorian Rațiu: sunt 5 masini din care 2 erau parcate
Mihai Serban: Accident Dorobantilor capat cu T Mihali.2 smurd si o masina de pompieri…drum inchis,evitati zona
(Foto) Accident Cluj. Update. 5 mașini lovite pe Dorobanților! Ce spune Poliția 2

foto Oprea Laurentiu
(Foto) Accident Cluj. Update. 5 mașini lovite pe Dorobanților! Ce spune Poliția 3

(Foto) Accident Cluj. Update. 5 mașini lovite pe Dorobanților! Ce spune Poliția 4

(Foto) Accident Cluj. Update. 5 mașini lovite pe Dorobanților! Ce spune Poliția 5

foto Ciceu Raul Catalin
(Foto) Accident Cluj. Update. 5 mașini lovite pe Dorobanților! Ce spune Poliția 6
Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!