Cluj vs București. Eduard: Văzusem azi niște poze cu traficul din Cluj-Napoca, la început de școală, combinat cu factorul zăpadă. Și mi-am zis „Ia uite, mă, și la ăștia aglomerație ca la București”. Și râdeam un pic în sinea mea de mitic cu faptul că „adevărata capitală” ne prinde din urmă. Apoi, pe seară, am văzut la o prietenă o poză din București în care era ilustrat un nene cu …”

Updated on ianuarie 16, 2019 Clujul a copiat bine Bucureștiul la activitățile cu mașina. Statul în trafic este la ordinea zilei în Cluj mai ales atunci când ninge sau plouă, chiar și un pic. Bucureștiul are însă un atu important. Autobuzele Otokar. Mai scumpe decât cele Mercedes de la Cluj și care nu se defectează au doar așa o jenă în trafic. Dar nu sunt defecte.

Eduard Nicolae Popa: „Văzusem azi niște poze cu traficul din Cluj-Napoca, la început de școală, combinat cu factorul zăpadă. Și mi-am zis „Ia uite, mă, și la ăștia aglomerație ca la București”. Și râdeam un pic în sinea mea de mitic cu faptul că „adevărata capitală” ne prinde din urmă.

Apoi, pe seară, am văzut la o prietenă o poză din București în care era ilustrat un nene cu pantalonii în vine cum își făcea nevoile în stația de tramvai…

Adică, na, suntem din nou cu un pas înaintea Clujului. 😅”

George Manciu: „Un autobuz Otokar împinge o mașină de intervenții RATB care probabil s-a defectat”.

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!