Cluj. Tincuța: Stimate dle Emil Boc,Va rog curățați mai des drumurile si trotuarele acestui oraș, nu puneți doar sare, care nu face decât sa creeze fleasca! Pe drumurile din cartiere (Andrei Mureșanu de ex) se circula greu, pe o banda, așa cum si-au creat ele, mașinile, acces! In stațiunile si orașele din Austria utilajele sunt …”

Updated on ianuarie 16, 2019 Deszăpezirea din această iarnă i-a nemulțumit pe mulți clujeni care au fost nevoiți să circule cu mașina sau pe jos, pe trotuar. Clujenii îi cer primarului să curețe constant drumurile și trotuarele și din cartiere, nu doar din centru.

Pe pagina de Facebook a prmarului,  Tincuta B. a scris: „Stimate dle Emil Boc,

Cluj. Tincuța: Stimate dle Emil Boc,Va rog curățați mai des drumurile si trotuarele acestui oraș, nu puneți doar sare, care nu face decât sa creeze fleasca! Pe drumurile din cartiere (Andrei Mureșanu de ex) se circula greu, pe o banda, așa cum si-au creat ele, mașinile, acces! In stațiunile si orașele din Austria utilajele sunt ...” 1

Va rog curatati mai des drumurile si trotuarele acestui oras, nu puneti doar sare, care nu face decat sa creeze fleasca! Aveti utilaje iar noi platim impozite! Pe drumurile din cartiere (Andrei Muresanu de ex) se circula greu, pe o banda, asa cum si-au creat ele, masinile, acces!

In statiunile si orasele din Austria utilajele sunt peste tot si curata constant drumurile si trotuarele si in cartiere, nu doar in centru!

Daca tot ne laudam ca suntem un oras modern, atunci sa nu lasam iarna sa ne creeze un sentiment de dezgust!!
Va multumesc!!”

error: Content is protected !!