Cluj. Surse. Gigi Becali îl vrea pe Mario Camora! Bonusul gigantic cerut de jucător CFR-ului

Updated on ianuarie 12, 2019 Mario Camora, 32 de ani, își negociază în această perioadă contractul cu CFR deoarece a intrat în ultimele 6 luni de contract. Se pare că cele două părți nu se înțeleg la bonusul pentru semnătură iar pe fir au intrat cei de la FCSB.

Gazeta Sporturilor anunță că Gigi Becali îl vrea pe fundașul stânga Mario Camora, 32 de ani, căpitanul lui CFR Cluj! Șefii campioanei par aproape de un acord pentru prelungirea acordului scadent în iunie, dar surse apropiate grupării din Gruia susțin că finanțatorul FCSB s-a interesat iar de căpitanul rivalilor.

Cluj. Surse. Gigi Becali îl vrea pe Mario Camora! Bonusul gigantic cerut de jucător CFR-ului 1

Oficial, conducerea campionilor tot anunță că discuțiile sunt foarte aproape de finalizare, în sensul ajungerii la un acord, pentru ca jucătorul cel mai vechi al echipei să își continue cariera la Cluj. Surse apropiate clubului susțin că lucrurile nu ar sta chiar așa și că negocierile au intrat în impas.

Intrat în ultimele 6 luni de contract, Mario Camora, care joacă la CFR din 2011, ar putea semna cu oricine. Își dorește un contract pe încă doi ani, pe un salariu de 20.000 de euro lunar, cu 3.000 de euro mai mult decât în prezent. Șefii ar fi dispuși să îi satisfacă aceste cereri.

Problemele au apărut la bonusurile pe care le solicită jucătorul, în special cele legate de o primă pentru extinderea înțelegerii. Ar fi vorba despre 200.000 de euro. Iar CFR ar fi de acord doar cu jumătate din pretențiile căpitanului său.

Căpitanul “feroviarilor” mai are și alte variante, din străinătate, din Turcia, Portugalia sau Cipru, dar, mai nou, chiar și una-surpriză, din Liga 1.

Tot sursele GSP.ro susțin că Gigi Becali s-ar fi interesat și el de situația lusitanului. Chiar dacă pe acel post, de fundaș stânga, mai are variante precum Alexandru Stan, Junior Morais sau Marko Momcilovici, finanțatorul FCSB și-ar dori să le dea o lovitură rivalilor la titlu.

Totuși, e greu de crezut că Mario ar putea fi transferat acum. Discuțiile sunt la nivel incipient, fără ca jucătorul să fi fost abordat direct. În plus, și aici sunt diferențe. Respectivele surse afirmă că Becali ar fi dispus să îi ofere lui Camora un contract pe numai un an și un salariu de doar 15.000 de euro, departe de ceea ce își dorește fotbalistul.

Interesul roș-albaștrilor pentru liderul clujenilor nu este nou, aceștia încercând să negocieze transferul lui Mario și în sezonul 2015-2016, când antrenor era Rădoi.

Fapt confirmat recent și de Dică, pe atunci secund la FCSB: “Chiar am avut unele discuţii cu el atunci, din păcate nu am reuşit să îl aducem. Vorbim despre un fotbalist extrem de important pentru orice vestiar.

error: Content is protected !!