(Last Updated On: January 24, 2019)

Clujeni sunt chemați să doneze sânge pentru șoferul drogat care a ucis o studentă UBB, duminică seara. Tânărul a rămas fără un picior și se zbate între viață și moarte la spital.

Autorul accidentului de la intrare în Cluj-Napoca, în urma căruia o tânără de 20 de ani a murit, este în stare gravă la spital şi a rămas fără un picior. Prietenii şoferului fac apel la oameni să doneze sânge.

Cluj. Șoferul drogat care a ucis o studentă UBB are nevoie de sânge. „Se caută donatori cu grupa A2 pozitiv sau 0. Se poate dona la ...” 1

Citeste si

Cluj. Poliția revine. Șoferul nu era drogat, așa cum au anunțat inițial polițiștii, când a fost implicat în accidentul în care a murit iubita sa

“Cine vrea şi poate să doneze sânge pentru Cârje Ştefan Tudor, grupa A2 pozitiv sau 0, o poate face pe strada Nicolae Bălcescu, nr 18, între orele 7:30 – 13:00 şi să spună că vrea să doneze pentru pacientul respectiv!”, este unul din mesajele care circulă, printre prietenii şi apropiaţii băiatului, pe reţelele de socializare, informează Observator Tv.

Donează sânge, fii erou – OSM Cluj: Este nevoie urgentă de sânge! Cârjă Ștefan Tudor, în vârstă de 19 ani, a suferit un accident grav și are nevoie urgentă de sânge. Se caută donatori cu grupa A2 pozitiv sau 0. Se poate dona la Centrul Regional de Transfuzii Cluj-Napoca, str Nicolae Bălcescu, nr 18, de luni până vineri, între orele 7.30 – 13.30.
Nu uitați să menționați că donați pentru Cârjă Ștefan Tudor.

Vă mulțumim!

În urma impactului, tânărul a fost proiectat zeci de metri din maşină, fiind găsit în curtea unui târg auto din apropiere. Un echipaj medical l-a transportat pe tânăr la Spitalul Judeţean Cluj, acolo unde medicii au fost nevoiţi să îi amputeze un picior pentru a-i salva viaţa. Acesta este internat la Clinica Chirurgie 1 a spitalului, fiind în continuare în stare foarte gravă.

Gabi Rîpan, o tânără de 20 de ani, studentă la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), a murit, duminică noaptea, într-un accident de circulaţie la intrare în Cluj-Napoca. La volanul maşinii se afla prietenul ei, care era drogat.