(Last Updated On: January 6, 2019)

Ryanair este compania aeriană Nr. 1 a Europei, transportând peste 131 de milioane de pasageri pe an, lansează primele zboruri de pe Aeroportul Cluj-Napoca.

Prima rută din Cluj va fi către Londra Southend, care va debuta în aprilie 2019 și va fi operată cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână.

Cluj. RYANAIR lansează primele zboruri de pe Aeroportul Avram Iancu 1

„Salutăm decizia Ryanair de a demara zboruri de la Cluj. Astfel, vom avea o nouă companie aeriană pe Aeroportul Internaţional Cluj, începând cu sezonul de vară 2019. Managementul aeroportuar a negociat cu Ryanair vreme de mai bine de 10 ani şi speră într-o colaborare constructivă benefică dezvoltării aeroportului dar şi a întregii regiuni. Pasagerii noştri vor aprecia cu siguranţă noua rută Ryanair spre Londra Southend precum şi ofertele de călătorie ale companiei pentru această rută”, a precizat David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj, citat de abcnewstransilvania.ro.

Clienții români și vizitatorii se pot bucura acum de tarife mai mici și de ultimele îmbunătățiri ale programului „Always Getting Better” care include:
– Tarife reduse pentru bagajele înregistrate – o taxă mai mică de 25€ pentru un bagaj de 20kg
– Ryanair Rooms cu 10% în Credit de Călătorie
– Ryanair Transfers – opțiuni lărgite de transport terestru cu noul partener Car Trawler
– Promisiunea punctualității – 90% dintre zborurile noastre vor fi la timp
– Promisiunea de preț – găsește un tarif mai mic și îți vom returna diferența + 5€ în contul My Ryanair