Cluj. Respect! „Azi, in dreptul bisericii Sf. Petru, o mașină a rămas defecta, iar agenții de la Poliția Rutiera au oprit si au dat o mana de ajutor. Felicitari baieti”. Poliția Cluj: „Se știe că orașul nostru e „împânzit de camere de supraveghere” fixe, dar și….mobile! Azi, colegii noștri…”

Updated on ianuarie 10, 2019 Polițiștii din Cluj din nou la datorie. Au ajutat un alt șofer care a rămas în pană, în mijlocul drumului.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Ciprian Ciprian a postat o fotografie cu mesajul: „Azi, in dreptul bisericii Sf. Petru, o mașină a rămas defecta, iar agenții de la Poliția Rutiera au oprit si au dat o mana de ajutor. Felicitari baieti”.

Inspectoratul de Politie Judetean Cluj: „Se știe că orașul nostru e „împânzit de camere de supraveghere” fixe, dar și….mobile!

Azi, colegii noștri, agent șef adjunct Mihai Marțis, agent Mirel Cazac și agent principal Răzvan Petruș, au fost surprinși dând o mână de ajutor unui șofer a cărui mașină s-a defectat pe partea carosabilă.
Au primit deja multe felicitări din partea internauților, dar cu siguranță au primit mai multe mulțumiri din partea participanților la trafic!
👏👏👏
Cluj. Respect! „Azi, in dreptul bisericii Sf. Petru, o mașină a rămas defecta, iar agenții de la Poliția Rutiera au oprit si au dat o mana de ajutor. Felicitari baieti”. Poliția Cluj: „Se știe că orașul nostru e „împânzit de camere de supraveghere” fixe, dar și....mobile! Azi, colegii noștri...” 1

#IpjCLUJ. Sursa foto: INFO TRAFIC”

error: Content is protected !!