Cluj. Primarul Emil Boc: „Știți câți câini au fost eutanasiați din 2013 până în 2019 în Cluj Napoca?”

Updated on ianuarie 16, 2019 Primarul Emil Boc a vizitat zilele trecute condițiile de găzduire a câinilor de la Centrul de gestionare a câinilor fără stăpân din Cluj-Napoca. Acolo sunt 250 de câini. Marți, la Realitatea FM Cluj, primarul a prezentat numărul de câini eutanasiați din 2013.

Primarul Emil Boc: „A apărut discuția asta cu adopțiile. Mă bucur foarte mult că este o foarte mare grijă față de animale în acest oraș. Mă bucur că o vizită pe care am făcut-o inopinat la adăpostul câinilor fără stăpâni unde sa ma sigur că și acolo măcar condițiile de hrană și de căldură sunt în regulă. Și mă bucur să văd că sunt oameni inimoși și care-și fac treaba.

Cluj. Primarul Emil Boc: „Știți câți câini au fost eutanasiați din 2013 până în 2019 în Cluj Napoca?” 1

Câinii au acolo de la 7 – 10 grade, hrana necesară, că sunt tratați bine. Aș vrea să fac apel în continuare ca Procesul de Adopție să continuie Sunt 350-400 de adopții de câini în fiecare an în Cluj, de la acest Centru.

Știți câți câini au fost eutanasiați din 2013 până în 2019 în Cluj Napoca, în acest centru pe care-l avem? Au fost 14 câini, 14 proceduri de eutanasiere pentru câinii bolnavi sau care au fost avizați de către medicul sanitar.

Un oraș care își iubește animalele spune ceva despre calitatea vieții de acolo”.

error: Content is protected !!