Cluj. Lorand Szasz: „De patru luni fetita noastra merge la gradi. Am cautat aproape 6 luni o gradinita potrivita…Nu doream cea mai mare gradinita, nici cea mai scumpa, nici cea mai performanta care te “baga” automat la anumite scoli de elita din Cluj …Am cautat… mult… dar a meritat….Aseara dupa o mica isterie inainte de culcare s-a intors spre mine si mi-a spus: “Tati, vreau sa …”

Updated on ianuarie 16, 2019 Găsirea unei grădinițe pentru copil nu este un lucru ușor. Mai ales când nu există nici locuri suficiente.

Lorand Szasz: „Cand sunt nemultumit de un furnizor scriu aici. Cand sunt multumit, parca mai rar. Vreau sa recuperez. 🙂
De patru luni fetita noastra merge la gradi. Am cautat aproape 6 luni o gradinita potrivita. Nu doream cea mai mare gradinita, nici cea mai scumpa, nici cea mai performanta care te “baga” automat la anumite scoli de elita din Cluj ci gradinita la care Melissa sa vrea sa mearga in fiecare zi cu bucurie si sa ii para rau ca pleaca in fiecare dupamasa.

Cluj. Lorand Szasz: „De patru luni fetita noastra merge la gradi. Am cautat aproape 6 luni o gradinita potrivita...Nu doream cea mai mare gradinita, nici cea mai scumpa, nici cea mai performanta care te "baga" automat la anumite scoli de elita din Cluj ...Am cautat... mult... dar a meritat....Aseara dupa o mica isterie inainte de culcare s-a intors spre mine si mi-a spus: "Tati, vreau sa ...” 1

O gradinita in care accentul se pune pe dezvoltarea emotionala (cea mai importanta la acesta varsta) si unde educatorii si tot sistemul este construit intr-un mod flexibil si adaptabil la copil nu la grup. Intr-un loc in care nu se compara copiii intre ei sa vada cine e mai bun sau care lasa “pempi-ul” mai repede ci unde se concentreaza pe dezvoltarea echilibrata a copilului fara sa pui presiune pe el doar pentru ca baietelul sau fetita din grupa “deja” face pipi pe WC.

Am cautat… mult… dar a meritat.

Pentru ca am gasit acel loc in care Melissa merge cu drag si de unde vine nu doar cu noi cunostinte dar cu un echilibru emotional de neconceput pentru mine la doi ani si jumatate.

Aseara dupa o mica isterie inainte de culcare s-a intors spre mine si mi-a spus: “Tati, vreau sa ma calmez. Poti sa ma imbratisezi si sa numeri pana la zece?”
WHHAAATTT?? Eu la 36 de ani inca explodez daca cineva imi taie calea in trafic si ea la doi ani si ceva ne da lectii de inteligenta emotioanala. Si toate acestea pentru ca efortul nostru de acasa este sustinut, completat si dus mai departe de o echipa fantastica de educatori si psihologi care iubesc copiii si care pe langa aceasta iubire chiar stiu ce fac.

Multumim Octofun Academy!
CC: Ana Maria.

Ps. Parinti din #Cluj care sunteti in cautarea unei gradinite… va recomand cu caldura sa ii vizitati!

Octofun Academy: „Credem cu tărie că fiecare copil are, chiar din prima zi de viață, aceleași drepturi ca și un adult. Avem convingerea că este obligația noastră, de formatori, să le acordăm atenția plină de respect de care au nevoie caracterele lor în plină dezvoltare.

Octofun este mai mult decât o grădiniță, este un program de dezvoltare personală, dedicat copiilor cu vârste între 1.5 – 3 ani și 3 – 5 ani, organizați în grupe de 10-12, îndrumați de 2 educatoare și 1 îngrijitoare”.

Telefon: 0724.734.918
Adresa:Constantin Brancusi 109
Cluj-Napoca

error: Content is protected !!