(Last Updated On: January 11, 2019)

Compania aeriană Lufthansa a desemnat zborul Cluj-Napoca-Frankfurt ruta lunii ianuarie 2019.

“Lufthansa a desemnat Cluj-Frankfurt drept ruta lunii ianuarie 2019. Zborul zilnic al companiei Lufthansa spre Frankfurt de la Cluj și cele trei zboruri zilnice Cluj-München au contribuit foarte mult la creșterea traficului. În 2018, Aeroportul Internațional din Cluj a avut aproape 3 milioane de pasageri”, a precizat directorul aeroportului, David Ciceo.

Cluj-Frankfurt, desemnată ruta lunii ianuarie 2019 de nemţii de la Lufthansa. “Cel mai mare oraș din Transilvania, Clujul are un centru vechi impresionant, conservat aproape în întregime, cu clădiri medievale, renascentiste și baroce adunate în jurul...” 1

Cei de la Lufthansa descriu Clujul care pe un oraş care merită vizitat pentru arhitectura sa, dar şi pentru viaţa culturală:

“Cel mai mare oraș din Transilvania, Clujul are un centru vechi impresionant, conservat aproape în întregime, cu clădiri medievale, renascentiste și baroce adunate în jurul Pieței Unirii și a bisericii Sfântul Mihail, o impozantă construcție în stil gotic. Din pe dealul Cetățuii, ai o perspectivă fantastică asupra orașului.

Din punct de vedere cultural, se remarcă festivalul Mozart , Transilvania Jazz festival și o scenă vibrantă a muzicii electronice, este prezentarea pe care cei de la Lufthansa o fac Clujului.

Pe aerportul din Cluj operează Wizz Air, Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Air Hungary, Airest, ASL Airlines, AtlasGlobal, Austrian Airlines, Lot, Raf Avia, Silver Air, Sprint Air, Vueling.