Cluj. Emil Boc îi răspunde președintelui PSD Cluj după ce acesta a spus că primarul ar fi neglijat proiectul metroului. „Eu m-aş fi aşteptat să vedem cine sunt japonezii ăştia. Există, nu există?”

Updated on ianuarie 9, 2019 Primarul Emil Boc i-a răspuns miercuri președintelui PSD Cluj după ce acesta a spus că Emil Boc ar fi neglijat proiectul metroului din Cluj, că nu și-ar fi respectat promisiunile ce privesc infrastructura şi că nu ar fi luat în seamă proiectele propuse de social-democraţi pentru Cluj-Napoca.

Horia Nasra, citat de Ziua de Cluj: „În decursul acestui an, eu mă aşteptam să facă ceva concret. Eu cred că dumnealui a îngropat proiectul. Este inadmisibil ca pentru un an de zile să spui că susţii un proiect de o asemenea anvergură, dar să ai o abordare cu totul şi cu totul diletantă. În primăvara anului trecut, eu m-aş fi aşteptat să vedem cine sunt japonezii ăştia. Există, nu există?”
Cluj. Emil Boc îi răspunde președintelui PSD Cluj după ce acesta a spus că primarul ar fi neglijat proiectul metroului. „Eu m-aş fi aşteptat să vedem cine sunt japonezii ăştia. Există, nu există?” 1

Primarul Emil Boc, la Realitatea FM Cluj: „Eu cred că aceștia au un interes de bună credință să se dezvolte orașul și să avem grijă de aceste proiecte. În toată luna decembrie am avut o comunicare foarte bună cu toți primarii din Zona Metropolitană, că sunt PSD, că sunt PNL, că sunt UDMR.

Astăzi, avem în toate cele 7 unități administrative teritoriale, Gilău, Florești, Cluj Napoca, Baciu, Apahida, Jucu și Bonțida aprobate hotărârile de Consiliu Local pentru implementarea trenului metropolitan.

Urmează ca în partea a doua a lunii ianuarie să semnăm acest acord de asociere unde se mandatează din nou primăria municipiului Cluj Napoca pentru a face demersurile necesare. Cu alte cuvinte am legătură cu toți primarii, inclusiv cu cei PSD.

Acum suntem în contact cu Agenția Nord-Vest și mulțumesc pentru sprijinul pe care-l acordă de a pregăti documentația necesară astfel încât să integrăm la pachet trenul metropolitan și metroul astfel încât să putem accesa fondurile europene. Vorbim de sute de milioane de euro.

În luna ianuarie se va depune și documentația pentru studiu de prefezabilitate. Am preferat să vin să explic atunci când s-au finalizat etape”

error: Content is protected !!