Cluj. Bogdan Hăulică: „Las aici un buchet de gânduri de recunoștință care se îndreaptă spre colectivul medical de la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca condus de prof. univ. dr. Patriciu Achimaș Cadariu, pentru modul impecabil în care s-a îngrijit cu suflet și profesionalism să-l facă bine pe tata. Mulțumiri și celor doi oameni …”

Updated on ianuarie 20, 2019 Fiul unui bolnav de cancer a ținut să le mulțumească celor de la Institutul Oncologic din Cluj pentru modul cum au avut grijă de tatăl lui.

Bogdan Hăulică: „Las aici un buchet de gânduri de recunoștință care se îndreaptă spre colectivul medical de la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca condus de prof. univ. dr. Patriciu Achimaș Cadariu, pentru modul impecabil în care s-a îngrijit cu suflet și profesionalism să-l facă bine pe tata.

Cluj. Bogdan Hăulică: „Las aici un buchet de gânduri de recunoștință care se îndreaptă spre colectivul medical de la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca condus de prof. univ. dr. Patriciu Achimaș Cadariu, pentru modul impecabil în care s-a îngrijit cu suflet și profesionalism să-l facă bine pe tata. Mulțumiri și celor doi oameni ...” 1

Mulțumiri și celor doi oameni deosebiți care ne-au luminat drumul spre echipa de medici de la Cluj. Gândurile noastre de prețuire se îndreaptă spre aceștia și ne rugăm ca lucrarea lor pe pământ să fie în continuare binecuvântată de bunul Dumnezeu.

Mulțumiri și domnului dr. Ioan Demeter de la SJU Deva, care-și duce mai departe vocația într-un mod exemplar”.

Institutul Oncologic din Cluj-Napoca a fost fondat in anul 1929 de Prof. Dr. Iuliu Moldovan sub denumirea de „Institutul pentru Profilaxia si Tratamentul Cancerului” si este unul din primele centre medicale de profil din Europa. În prezent Institutul poartă numele celui de care se leagă modernizarea sa, Profesorul Dr. Ion Chiricuta.
Cluj. Bogdan Hăulică: „Las aici un buchet de gânduri de recunoștință care se îndreaptă spre colectivul medical de la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca condus de prof. univ. dr. Patriciu Achimaș Cadariu, pentru modul impecabil în care s-a îngrijit cu suflet și profesionalism să-l facă bine pe tata. Mulțumiri și celor doi oameni ...” 2

„Institutul pentru Studiul şi Profilaxia Cancerului” din Cluj a fost prima mare unitate de cercetare care şi-a luat ca obiectiv principal înscris în titulatură „studiul profilaxiei cancerului” într-o vreme în care însăşi noţiunea de profilaxie era vag conturată.

error: Content is protected !!