(Last Updated On: January 21, 2019)

Un șofer drogat din Florești, Cluj, a intrat violent într-un stâlp de pe marginea drumului. În urma impactului o tânără a murit.

Maşina a derapat pe carosabilul acoperit cu mâzgă şi a lovit un stâlp din metal, potrivit Mediafax.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Rus Tudor a postat o fotografie cu mesajul: „Accident cu victime la piata de masini din Gilau”
Accident Cluj. Un tânăr drogat a provocat un grav accident rutier. O tânără a murit pe loc. Ce spune Poliția 1

Adelina Ioana Kasa: La ce viteza avea pe calea floresti azi noapte pe la ora 3, nici nu e de mirare. Imi pare rau pt fata care era cu el in mașină, ca nu se stie daca a supraviețuit. Fata era prinsă între fiare, slabe sanse avea sa supraviețuiască. Băiatul a avut noroc ca a fost proiectat din mașină printr-un gard. Băiatul a supraviețuit, dar s-a ales cu un picior rănit grav,
Konradi Razvan: a murit fata.
Alex Cotarla: dacă am observat bine, nu mai avea față, tot era zdrobit pana la parbriz

foto Raul Deac
Accident Cluj. Un tânăr drogat a provocat un grav accident rutier. O tânără a murit pe loc. Ce spune Poliția 2

Tereza Voicu: Conform purtatorului de cuvant Ipj Cluj azi noapte, in jurul orei 03:00, un conducator auto, in varsta de 19 ani, din Floresti, a condus auto dinspre Gilau spre CLuj Napoca, a efectuat o manevra de depasire, a pierdut controlul autovehiculului, a derapat pe carosabilul acoperit cu mazga si a iesit in decor, lovind un stalp metalic de informare de pe marginea Dn 1 ,la km 490+600m, pe sensul sau de deplasare.

Soferul- ranit grav, pasagera- o tanara de 20 de ani, din Suceava, decedata.
Soferul se afla sub influenta substantelor psihoactive”