(Last Updated On: January 24, 2019)

Șoferul drogat a omorât o studentă UBB, fiica unui om de afaceri. Mașina aparținea acesteia. Accidentul a avut loc duminică noapte, lângă Gilău. Studenta a murit pe loc iar șoferului i-a fost amputat un picior.

“Azi noapte (duminică spre luni -n.r.), în jurul orei 03.00, un conducător auto, în vârstă de 19 ani, din Floreşti, a condus un autovehicul dinspre Gilău spre Cluj-Napoca, a efectuat o manevră de depăşire, a pierdut controlul autovehiculului, a derapat pe carosabilul acoperit cu mâzgă şi a ieşit în decor, lovind un stâlp metalic de informare de pe marginea DN1”, informează IPJ, potrivit Antena 1.

Citeste si

Cluj. Poliția revine. Șoferul nu era drogat, așa cum au anunțat inițial polițiștii, când a fost implicat în accidentul în care a murit iubita sa

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Rus Tudor a postat o fotografie cu mesajul: „Accident cu victime la piata de masini din Gilau”
(Foto) Accident Cluj. Șoferul drogat a omorât o studentă la UBB, fiica unui om de afaceri. Șoferului i-a fost amputat un picior 1

(Foto) Accident Cluj. Șoferul drogat a omorât o studentă la UBB, fiica unui om de afaceri. Șoferului i-a fost amputat un picior 2

Tânăra de 20 de ani este fiica unui om de afaceri. Ea era studentă la Universitatea Babeş-Bolyai și visa să devină economist.

Tânărul de 19 ani, din Floreşti, autor al cumplitului accident de la Cluj în care o studentă din Suceava şi-a pierdut viaţa, este în stare gravă la spital şi a rămas fără un picior.

(Foto) Accident Cluj. Șoferul drogat a omorât o studentă la UBB, fiica unui om de afaceri. Șoferului i-a fost amputat un picior 3

Tânărul, care se afla sub influenţa drogurilor în momentul în care a provocat nenorocirea, a fost proiectat zeci de metri din maşină, în urma impactului, fiind găsit în curtea unui târg auto din apropiere, informează Observator Tv.

foto Raul Deac
(Foto) Accident Cluj. Șoferul drogat a omorât o studentă la UBB, fiica unui om de afaceri. Șoferului i-a fost amputat un picior 4

Un echipaj medical l-a transportat pe tânăr la Spitalul Judeţean Cluj, acolo unde medicii au fost nevoiţi să îi amputeze un picior pentru a-i salva viaţa.

În urma unor testări preliminare la Unitatea de Primiri Urgenţe a reieşit faptul că tânărul a consumat substanţe psihoactive, însă urmează ca acest lucru să se stabilească în urma unor analize de sânge şi urină.