Accident Cluj. Pompier încarcerat in cabina camionului, între Poieni și Bologa. Ce spune Poliția

Updated on ianuarie 22, 2019 Un pompier a rămas încarcerat marți seara în urma unui accident petrecut  între Poieni și Bologa

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Sandu Siladi a postat fotografii cu mesajul: „Accident Braisoru spre Huedin. Probabil mai multe masini implicate. Momentan trafic blocat.U pdate masina de pompieri a intrat intr-un tir oprit din cauza ghetei de pe carosabil”.
Accident Cluj. Pompier încarcerat in cabina camionului, între Poieni și Bologa. Ce spune Poliția 1

Accident Cluj. Pompier încarcerat in cabina camionului, între Poieni și Bologa. Ce spune Poliția 2

Tereza Voicu: „Conform purtatorului de cuvant Isu Cluj autospeciala de pompieri din cadrul Detașamentului Huedin se deplasa la un accident rutier produs în localitatea Bologa. O a doua autospecială cu modul de descarcerare a fost alarmată pentru a se deplasa la locul accidentului inițial.

Între timp colegii pompierului rămas încarcerat au folosit echipamentele de pe autospeciala implicată în accident pentru a elibera colegul prins în cabina autospecialei.

S-a revenit asupra solicitării din Bologa și nu mai a fost nevoie de autospeciala de pompieri la locul accidentului.
Pompierul a fost descarcerat, a fost consultat de un echipaj medical SAJ, nu a fost transportat la spital”.

Radio Cluj: „Autospeciala de pompieri, implicată intr-un #accident, între Poieni și Bologa, in timp ce se deplasa la un accident rutier din loc. Bologa.
Aceasta a acroșat un camion care circula in fata ei.

Accident Cluj. Pompier încarcerat in cabina camionului, între Poieni și Bologa. Ce spune Poliția 3

Unul dintre membrii echipajului a rămas încarcerat in cabina camionului, ca urmare a deformării cabinei. Colegii lui l-au eliberat din cabina avariata iar un echipaj medical SAJ l-a consultat pentru a stabili care este starea lui dar nu a fost cazul sa fie transportat la un spital, deoarece pompierul nu avea răni grave”.

error: Content is protected !!