Accident Cluj. Mașină suspendată peste o groapă. „No asta cum o ajuns acolo?? Acum serios, pe urcare ce șanse sa ai sa sari în șantierul ala care ii cât de cât în spate fata de stradă …”

Updated on ianuarie 15, 2019 Un accident mai puțin obișnuit a avut loc luni noapte pe un șantier de pe Calea Turzii nr. 2-4. Din primele informații, șoferul ar fi derapat pe urcare și a pătruns în șantier, unde a rămas suspendat peste o gaură mare de construcții.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Marin Adrian a postat o fotografie cu mesajul „Parcarea laterală, Calea Turzii 2-4”
Accident Cluj. Mașină suspendată peste o groapă. „No asta cum o ajuns acolo?? Acum serios, pe urcare ce șanse sa ai sa sari în șantierul ala care ii cât de cât în spate fata de stradă ...” 1

Cosmin Muresan: No asta cum o ajuns acolo?? Acum serios pe urcare ce șanse sa ai sa sari în șantier ala care ii cât de cât în spate fata de strada, ori o coborât și în curbă la intersecția cu Brașov o pierdut controlul și cu putina straduinta a plonjat în șantier.

Monori Gabi: totusi e rupt din sf unpic.. :/ ma gandesc ca trebuia sa pice cu bolta.. sau plat.. daca pica cu fata sau spatele ma gandesc ca pica de tot inauntru.. ca ala sta suspendat cumva ..

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!