Accident Cluj. Fetiță lovită pe trecerea de pietoni de un taximetrist. „Probleme la picior..era prinsa sub aripa dreapta..sau ceva de genul..a durat mult pana au scos-o..”

Updated on ianuarie 30, 2019 O fetiță a fost lovită marți seara pe o trecere de pietoni din cartierul Zorilor. Aceasta a fost transportată la spital.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Roland Nagy a postat o fotografie cu mesajul: „Pieton lovit pe trecere. Intersectia Viilor cu Pasteur, Cartier Zorilor”
Accident Cluj. Fetiță lovită pe trecerea de pietoni de un taximetrist. „Probleme la picior..era prinsa sub aripa dreapta..sau ceva de genul..a durat mult pana au scos-o..” 1

Cristian Botâ: Era o fetita. Probleme la picior..era prinsa sub aripa dreapta..sau ceva de genul..a durat mult pana au scos-o..sper ca o mai mare a fost sperietura..
Accident Cluj. Fetiță lovită pe trecerea de pietoni de un taximetrist. „Probleme la picior..era prinsa sub aripa dreapta..sau ceva de genul..a durat mult pana au scos-o..” 2

Adela Iulia: O alta mașină venea in sus pe stradă …a virat stanga si a taiat calea taximetristului el nu a putut sa o vada pe fata pe trecere

Tereza Voicu: Neacordare prioritate pieton angajat regulamentar pe trecere. Victima, minora, transportata la spital inca nu se stie exact daca ranita usor sau grav. Soferul testat cu etilotest rezultat negativ.

error: Content is protected !!