Video Cluj. Protest față de OUG-ul lui Tudorel. „Am ajuns în ţara asta să fim preocupaţi toată ziua numai cum să eliberăm mai repede infractorii. Dă-le naibi de spitale, lasă infrastructura, ducă-se economia!”

Updated on ianuarie 22, 2019 Câteva sute de persoane au protestat ieri seară, în centrul Clujului, față de Ordonanța de Urgență pregătită de ministrul Justiției, pentru cei care au fost condamnați de complete nelegal constituite.

Protestatarii s-au adunat în centrul orașului, după care au pornit în marș pe străzi, anunță stirileprotv.ro.

Protestar: “Am ajuns în ţara asta să fim preocupaţi toată ziua numai cum să eliberăm mai repede infractorii. Dă-le naibi de spitale, lasă infrastructura, ducă-se economia!”

Video Cluj. Protest față de OUG-ul lui Tudorel. „Am ajuns în ţara asta să fim preocupaţi toată ziua numai cum să eliberăm mai repede infractorii. Dă-le naibi de spitale, lasă infrastructura, ducă-se economia!” 1

(foto: Radio Cluj)

Protestatar: “Pentru ordonanţa asta care vor să o dea acum, dar văd că e ca ordonanţa 13. Nu se opresc, nu au de gând încă. Eu nu mă opresc, deşi sunt pensionar, vreau să schimb ceva.”

Vezi aici Video:

Ajunşi în fata prefecturii din oraş manifestanţii s-au oprit în mijlocul străzii. În tot acest timp, mai multe autobuze au rămas blocate în mulţime. Mai mult, în momentul în care jandarmii i-au rugat să se retragă, protestatarii au refuzat vehement.

Protestatar: “După jandarmi noi încălcăm legea, nu cei care fură milioane. Uitaţi-vă la noi cum am venit şi uitaţi-vă la ei au venit cu pistoalele. Pentru ce? A fost vreun atac terorist în Cluj?”

“Ministrul Justiției a anunțat public că are pregătită ordonanța de urgenta ce permite politicienilor corupți să scape de sentințele date de ,,completele de judecata nelegal constituite”.

Ce înseamnă asta? Scenariul în care Liviu Dragnea scapă de singura condamnare definitivă pe care o are devine realitate. Și împreună cu el, încă câteva sute de cercetați și condamnați penal. Daca credem cu adevărat că noi și tara noastră meritam alt viitor, atunci trebuie să luptam! Nici o națiune nu și-a primit statul de drept pe tava. Îi putem învinge daca ne scuturam de oboseala și lipsa de speranță!

Emanuel Ungureanu: „În direct din mijlocul unor oameni care nu concep ideea că România poate fi condusă în continuare de condamnați penal și analfabeți!
O mână de clujeni VII luptă pentru principiul simplu, infractorii nu au voie să conducă statul român!”
Vezi aici Video:

Deci, ce facem? Ne așezam în lume așa cum e, sau muncim pentru o tara așa cum ar trebui să fie?  Daca suntem multi: Ordonanțele le oprim în strada, iar Revoluția o facem la vot!”, au scris organizatorii protestului.

error: Content is protected !!