Simona Halep la Cluj! „Astăzi am avut parte de o surpriză! Numărul 1 mondial și campioana noastră ne-a făcut o vizită la Winners Sports Club!”

Updated on decembrie 6, 2018 Simona Halep s-a aflat joi la Cluj unde a vizitat și clubul de tenis Winners Sports.

Winners Sports Club Cluj-Napoca: „Astăzi am avut parte de o surpriză!
Numărul 1 mondial și campioana noastră ne-a făcut o vizită la Winners Sports Club!
Simona Halep la Cluj! „Astăzi am avut parte de o surpriză! Numărul 1 mondial și campioana noastră ne-a făcut o vizită la Winners Sports Club!” 1

Mulțumim, Simona Halep! Te mai așteptăm cu drag 🙂”

Winners Sports Club este cel mai modern club din Transilvania, cu 8 terenuri de zgură roșie, 3 terenuri de padel, 1 teren de fotbal cu suprafață sintetică, 2 terenuri de tenis cu piciorul, restaurant cu terasă și o parcare încăpătoare.

Simona Halep la Cluj! „Astăzi am avut parte de o surpriză! Numărul 1 mondial și campioana noastră ne-a făcut o vizită la Winners Sports Club!” 2 Simona Halep la Cluj! „Astăzi am avut parte de o surpriză! Numărul 1 mondial și campioana noastră ne-a făcut o vizită la Winners Sports Club!” 3

Situat în zona semi-centrală, în Parcul Rozelor din Cluj-Napoca, clubul Winners oferă fiecărui clujean ocazia de a face mișcare în aer liber într-un mod plăcut, împreună cu prietenii ori familia.

error: Content is protected !!