Simona Andrei: „Clujul este dovada clară că atunci cand te oprești din a te uita la alții, a te plânge, acționezi, îți urmărești faptele, ai un marketing și pr bun sunt vizibile rezultatele. Spun sunt vizibile, deoarece în alte orașe …”

Updated on decembrie 13, 2018 O tânără din București dă exemplu Clujul pentru modul cum se promovează. De ce să promovezi doar lucrurile negative?

Simona Andrei: „Clujul este dovada clară că atunci cand te oprești din a te uita la alții, a te plânge, acționezi, îți urmărești faptele, ai un marketing și pr bun sunt vizibile rezultatele. Spun sunt vizibile, deoarece în alte orașe sunt mai vizibile lucrurile proaste care se întâmplă vs cele bune. Sau mai bine spus oamenii din orașele respective promovează ce se întâmplă negativ.
Simona Andrei: „Clujul este dovada clară că atunci cand te oprești din a te uita la alții, a te plânge, acționezi, îți urmărești faptele, ai un marketing și pr bun sunt vizibile rezultatele. Spun sunt vizibile, deoarece în alte orașe ...” 1

Mi-ar plăcea să văd mai des partea pozitivă și în alte orașe ale țării…(…)v🙈”

error: Content is protected !!