Impresiile turiștilor din Dubai și Germania despre Târgul de Crăciun din Cluj. “Suntem din Germania, Frankfurt. Tot oraşul este foarte frumos. Luminile sunt foarte frumoase de văzut seara, strălucesc.”

Updated on decembrie 10, 2018 Târgul de Crăciun din Cluj Napoca a început să atragă și turiști de peste hotare. De altfel, târgul a fost inclus recent într-un top de profil care cuprinde cele mai bune astfel de târguri din Europa.

Miile de luminiţe, căsuţele din lemn şi mirosurile îmbietoare atrag anual la Cluj zeci de mii de turişti din ţară şi, mai nou, din străinătate, informează stirileprotv.ro.

Impresiile turiștilor din Dubai și Germania despre Târgul de Crăciun din Cluj. “Suntem din Germania, Frankfurt. Tot oraşul este foarte frumos. Luminile sunt foarte frumoase de văzut seara, strălucesc.” 1

Turist: “Sunt din Dubai şi sunt pentru prima dată aici. Am ieşit cu un prieten să ne simţim bine. E diferit, noi avem alte tradiţii. În Dubai totul se desfăşoară în interior, afară e foarte cald.”

Anul acesta sunt peste 80 de comercianţi, care vând de la vin fiert şi castane coapte până la decoraţiuni şi jucării de lemn.

Impresiile turiștilor din Dubai și Germania despre Târgul de Crăciun din Cluj. “Suntem din Germania, Frankfurt. Tot oraşul este foarte frumos. Luminile sunt foarte frumoase de văzut seara, strălucesc.” 2

Turist: “E prima dată când am văzut mici aşa făcuţi, în aer liber, fără să fie în magazine”

Turist: “Suntem din Germania, Frankfurt. Tot oraşul este foarte frumos. Luminile sunt foarte frumoase de văzut seara, strălucesc.”

Impresiile turiștilor din Dubai și Germania despre Târgul de Crăciun din Cluj. “Suntem din Germania, Frankfurt. Tot oraşul este foarte frumos. Luminile sunt foarte frumoase de văzut seara, strălucesc.” 3

Pentru că are mare succes, târgul de la Cluj a fost inclus alături de cele de la Viena, Budapesta sau Praga în ghidul turistic ″European Best Destination″⁣.

error: Content is protected !!