(Foto/Video ) Cluj – Viena, cum arată trenul care te duce în capitala Austriei cu 130 de lei

Updated on decembrie 10, 2018 Primul tren spre capitala Austriei a plecat ieri de la Cluj Napoca. Botezat Transilvania, acesta ar trebui să ajungă la destinaţie în 10 ore.

Până acum foarte mulţi români călătoreau în capitala Austriei cu maşina, însă cei care nu vor să stea la volan cu orele cred că soluţia de pe calea ferată este numai bună, scrie stirileprotv.ro.

(Foto/Video ) Cluj - Viena, cum arată trenul care te duce în capitala Austriei cu 130 de lei 1

Trenul pleacă din gara din Cluj-Napoca, în fiecare zi, la ora 7:35 şi ajunge în capitala Austriei puţin după ora 17. Întoarcerea din Viena este însă la ora 10 dimineaţa şi ajunge la Cluj-Napoca undeva după ora 21.

Trenul oprește și la Oradeala ora 10.16. Pentru prima cursă de aici au urcat 15 călători.

(Foto/Video ) Cluj - Viena, cum arată trenul care te duce în capitala Austriei cu 130 de lei 2 (Foto/Video ) Cluj - Viena, cum arată trenul care te duce în capitala Austriei cu 130 de lei 3 (Foto/Video ) Cluj - Viena, cum arată trenul care te duce în capitala Austriei cu 130 de lei 4

Duminică dimineaţa, nu se mai puteau cumpăra bilete pentru trenul Transilvania de la agenţia CFR din Gara Centrală, biletele fiind epuizate de călătorii care au urcat din Cluj Napoca, Oradea şi cei care urmau să urce din Budapesta, informează ebihoreanul.ro.

(Foto/Video ) Cluj - Viena, cum arată trenul care te duce în capitala Austriei cu 130 de lei 5 (Foto/Video ) Cluj - Viena, cum arată trenul care te duce în capitala Austriei cu 130 de lei 1

Controlul documentelor se face în Episcopia Bihor.

Vezi video aici:

De asemenea, tot de duminică, CFR Călători a anunţat o nouă legătură între Bucureşti şi Budapesta, pe ruta Craiova, Timişoara, Arad. Trenul pleacă din Capitală puţin după ora 5 şi va ajunge în Budapesta înainte de ora 19.

error: Content is protected !!