(Last Updated On: December 6, 2018)

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca a fost nominalizat printre cele mai frumoase 20 astfel de târgri din Europa. Este singurul eveniment de acest gen din România, care ajunge în top.

Târgul din Cluj-Napoca este descris drept un eveniment pentru întreaga familie. Indiferent de vârstă, gusturi și capricii, programul evenimentelor este gândit în aşa fel încât să-i bucure pe toţi, informează digi24.ro.

Foto Cluj. Cum a ajuns târgul de Crăciun din Piața Unirii printre cele mai frumoase din Europa. „De la început a fost planul să avem...” 1

Foto Cluj. Cum a ajuns târgul de Crăciun din Piața Unirii printre cele mai frumoase din Europa. „De la început a fost planul să avem...” 2

De la piese de teatru pentru copii, la diverse concerte și interpretări artistice pentru adulți, târgul are de toate pentru toţi – spun organizatorii.
În plus, meşteşugari din toate colţurile ţării şi-au expus creaţiile, de la care clienţii cu greu îşi pot lua ochii.

Târgul transilvănean rivalizează cu evenimente similare, dar mult mai celebre, din Viena, Koln, Bruxelles sau Praga.

„De la început a fost planul să avem lucrul de genul acesta şi să punem pe harta târgurilor din toată lumea”, afirmă Alexandra Crăciun, organizator.

Concursul pentru titlul de cel mai frumos târg de Crăciun a fost organizat de un site specializat, care promoveaza turismul şi cultura. Clujul este descris ca fiind un important centru academic, cultural şi de business. Iar localizarea geografică oferă peisaje de vis.
Foto Cluj. Cum a ajuns târgul de Crăciun din Piața Unirii printre cele mai frumoase din Europa. „De la început a fost planul să avem...” 3

Foto Cluj. Cum a ajuns târgul de Crăciun din Piața Unirii printre cele mai frumoase din Europa. „De la început a fost planul să avem...” 4

Câştigătorul va fi ales din 20 de târguri de Crăciun, din tot atâtea oraşe europene. Votul se încheie pe 10 decembrie. În ultimii 3 ani, Zagreb a fost desemnat oraşul cu cel mai spectaculos eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă.