Cluj. Tâlhar “iertat” de Tudorel Toader urmărit de Poliție. În maşină se aflau 5 persoane, cei 3 ocupaţi ai locurilor din spate susţinând că au fost luaţi la ocazie

(Last Updated On: December 4, 2018)

Un tâlhar, eliberat în august 2018 din penitenciar, a fost urmărit de polițiști după ce a refuzat să oprească la un filtru la ieșirea din Cluj Napoca spre Apahida.

“În jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj Napoca- Secţia 7 Poliţie, aflaţi într-o acţiune dispusă pentru prevenirea accidentelor rutiere, au făcut semnal unui conducator auto să oprească, pe strada Aurel Vlaicu din Cluj Napoca.

 

Şoferul nu a oprit şi şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia şi, împreună cu colegii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, au reuşit să-l blocheze în trafic, la intrare în localitatea Apahida. Pe traseu, bărbatul a acroşat un alt autoturism aflat în trafic, însă şi-a continuat deplasarea.

Ulterior, acesta a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de Poliţie pentru audieri”, transmit reprezentanţii IPJ Cluj, citați de Ziua de Cluj.

În maşină se aflau 5 persoane, cei 3 ocupaţi ai locurilor din spate susţinând că au fost luaţi la ocazie.

În urma audierilor, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 35 de ani, din localitatea clujeană Cămăraşu, care nu deţinea permis de conducere. Acesta a fost eliberat din închisoare, în luna august 2018, prin legea recursului compensatoriu. Fusese închis pentru tâlhărie.