Cluj. Tâlhar “iertat” de Tudorel Toader urmărit de Poliție. În maşină se aflau 5 persoane, cei 3 ocupaţi ai locurilor din spate susţinând că au fost luaţi la ocazie

Updated on decembrie 4, 2018 Un tâlhar, eliberat în august 2018 din penitenciar, a fost urmărit de polițiști după ce a refuzat să oprească la un filtru la ieșirea din Cluj Napoca spre Apahida.

“În jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj Napoca- Secţia 7 Poliţie, aflaţi într-o acţiune dispusă pentru prevenirea accidentelor rutiere, au făcut semnal unui conducator auto să oprească, pe strada Aurel Vlaicu din Cluj Napoca.

Cluj. Tâlhar "iertat" de Tudorel Toader urmărit de Poliție. În maşină se aflau 5 persoane, cei 3 ocupaţi ai locurilor din spate susţinând că au fost luaţi la ocazie 1

 

Şoferul nu a oprit şi şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia şi, împreună cu colegii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, au reuşit să-l blocheze în trafic, la intrare în localitatea Apahida. Pe traseu, bărbatul a acroşat un alt autoturism aflat în trafic, însă şi-a continuat deplasarea.

Ulterior, acesta a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de Poliţie pentru audieri”, transmit reprezentanţii IPJ Cluj, citați de Ziua de Cluj.

În maşină se aflau 5 persoane, cei 3 ocupaţi ai locurilor din spate susţinând că au fost luaţi la ocazie.

În urma audierilor, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 35 de ani, din localitatea clujeană Cămăraşu, care nu deţinea permis de conducere. Acesta a fost eliberat din închisoare, în luna august 2018, prin legea recursului compensatoriu. Fusese închis pentru tâlhărie.

error: Content is protected !!