Cluj: O nouă acțiune de plantare în oraș: 221 de arbori

Updated on decembrie 5, 2018 221 de arbori (salcâmi cu balot) din cei 721 achiziționați (diverse specii) au ajuns în Cluj-Napoca, gata pentru a fi plantați.

Plantarea a început azi, pe străzile Onisifor Ghibu, zona parkingului Fabricii și zona parkingului Băișoara, urmând ca în zilele următoare să fie acoperite zona parkingului Negoiu, Mehedinți, aliniament Frunzișului, Andrei Mureșanu, Traian Moșoiu, Zrinyi Miklos, Alexandru Vlahuță, anunță viceprimarul Dan Ștefan Tarcea.

Cluj: O nouă acțiune de plantare în oraș: 221 de arbori 1

Acțiunea de plantare a acestor abori include proiectul Bugetării Participative „Clujul verde- un copac la trei parcări”, unul dintre proiectele căștigătoare de anul trecut.

În următoarea perioadă sunt programați pentru plantare în curțile școlilor și grădinițelor, arbori precum ulm, măr ornamental, prun ornamental, Ginkgo Biloba, Albiția.

Cluj: O nouă acțiune de plantare în oraș: 221 de arbori 2 Cluj: O nouă acțiune de plantare în oraș: 221 de arbori 3 Cluj: O nouă acțiune de plantare în oraș: 221 de arbori 4

Dezvoltarea zonelor verzi ale orașului reprezintă o prioritate și face parte din planificarea strategică pe termen lung a municipiului Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!