Cluj. Florin Piersic supărat după un răspuns primit de la Primărie. ”Este adevărat că am depus o cerere de asociere cu Primăria Cluj Napoca. Este o sală cu cîteva sute de locuri unde ar putea fi …”

Updated on decembrie 6, 2018 Clujul are cinematograful „Florin Piersic”. Actorul Florin Piersic dorește să ia în admiistrare cinematograful dar de la Primărie i s-a spus că nu se poate.

La finalul lunii august 2018, Florin Piersic a depus o cerere la Primăria Cluj Napoca pentru a intra într-un parteneriat public privat pentru gestionarea celor două obiective, cinematograful și cafeneaua.

Cluj. Florin Piersic supărat după un răspuns primit de la Primărie. ”Este adevărat că am depus o cerere de asociere cu Primăria Cluj Napoca. Este o sală cu cîteva sute de locuri unde ar putea fi ...” 1

În cererea datată 31 august 2018, Florin Piersic a scris: ”Ca o continuare a parteneriatului început în anul 2011 cu Cinematograful Republica, la acea dată, când am consimțit să-mi asociez numele cu acest locaș de cultură, devenind astfel Cinematograful Florin Piersic, care a cunoscut o ascensiune semnificativă, consider îndreptățită solicitarea mea.

Pe această cale, vă aduc la cunoștiță stimate domnule primar, intenția mea serioasă de a încheia un contract de asociere între societatea mea și Primăria Cluj Napoca, având ca obiect acest cinematograf care îmi poartă numele.

Aasociere care sper că o vom realiza, va promova cultura, în principal, va produce spectacole, cu o implicare susținută din partea mea, de care se vor bucura spectatorii Clujului. Toate acestea vor aduce beneficii ambelor părți”.

Cinematograful ”Florin Piersic„ este în proprietatea Primăriei Cluj Napoca. EvZ l-a contactat și pe marele actor: ”Este adevărat că am depus o cerere de asociere cu Primăria Cluj Napoca. Este o sală cu cîteva sute de locuri unde ar putea fi organizate spectacole cu mare priză la public. Din păcate am primit un răspuns care m-a supărat”, a comentat actorul fără să ofere alte informații.

”Vă comunicăm faptul că la acest moment ne aflăm în imposibilitatea onorării cererii dvs, raportat la împrejurarea că autoritatea locală nu deține folosința asupra cinematografului Florin Piersic”.

error: Content is protected !!