Cluj. Crosul Spiridușilor la Târgul de Crăciun. 6 kilometri prin centrul orașului

Updated on decembrie 12, 2018 Pe 15 decembrie în Cluj Napoca va avea loc evenimentul caritabil Crosul Spiridușilor.

Fondurile obținute din taxele de participare și sponsorizări, se donează Asociației Acasă dupa finalizarea evenimentului, pentru achiziționarea de materiale de construcții necesare locuințelor oamenilor vulnerabili din comunitate.

Cluj. Crosul Spiridușilor la Târgul de Crăciun. 6 kilometri prin centrul orașului 1

„Spiriduși mici sau mai mari, iuți de picior sau mai domoli, Moș Crăciun și Rudolf vă convoacă la Crosul Spiridușilor, ca să mai adunăm câteva fapte bune înainte de Crăciun!

În 15 decembrie, de la ora 18:00, vom avea de parcurs împreună 6 kilometri prin centrul Clujului, pe traseul: Piața Unirii Est – Strada Iuliu Maniu – Strada Baba Novac – Strada Eroilor – Strada Universității – Strada Brătianu – Strada Baba Novac – Strada Kogălniceanu – Strada Universității – Strada Napoca – întoarcere – Strada Napoca – Piața Unirii. Traseul are 3 kilometri și se va parcurge de două ori.

Ținutele recomandate sunt cele de Moș Crăciun sau spiriduș, însă sunt bineveniți și renii, elanii, cutiile de cadouri, globurile sau brazii care doresc să alerge la cros.

Kit-ul de alergător presupune o donație de 50 de lei, iar fondurile obținute după finalizarea evenimentului din taxele de participare și sponsorizări vor fi donate către Asociația Acasă, pentru achiziționarea de materiale de construcții pentru locuințele unor membri vulnerabili ai comunității noastre”, informează organizatorii.

error: Content is protected !!