Cluj. Andi Daiszler: „Cele mai mari probleme mici ale orașului Cluj-Napoca: – rahatul de câine sau inabilitatea noastră de a ne adapta vieții la oraș printr-un efort minim – e plină Potaissa non-stop (e strada lângă care lucrez, dar la o scurtă plimbare prin oraș situația e la fel în zona Mihai Viteazu și nu numai) – lipsa toaletelor publice. Sincer nici nu știu dacă să o încadrez la probleme mari sau mici, uneori e o chestie majoră. – transportul celor mici la școală și de la școală. Blocăm benzi, parcăm pe …”

Updated on decembrie 13, 2018 Clujul este un oraș mare de acum. Însă sunt de rezolvat și probleme mici, mărunte dar enervante.

Andi Daiszler: „Cele mai mari probleme mici ale orașului Cluj-Napoca:
– rahatul de câine sau inabilitatea noastră de a ne adapta vieții la oraș printr-un efort minim – e plină Potaissa non-stop (e strada lângă care lucrez, dar la o scurtă plimbare prin oraș situația e la fel în zona Mihai Viteazu și nu numai)

Cluj. Andi Daiszler: „Cele mai mari probleme mici ale orașului Cluj-Napoca: - rahatul de câine sau inabilitatea noastră de a ne adapta vieții la oraș printr-un efort minim - e plină Potaissa non-stop (e strada lângă care lucrez, dar la o scurtă plimbare prin oraș situația e la fel în zona Mihai Viteazu și nu numai) - lipsa toaletelor publice. Sincer nici nu știu dacă să o încadrez la probleme mari sau mici, uneori e o chestie majoră. - transportul celor mici la școală și de la școală. Blocăm benzi, parcăm pe ...” 1

– lipsa toaletelor publice. Sincer nici nu știu dacă să o încadrez la probleme mari sau mici, uneori e o chestie majoră.

– transportul celor mici la școală și de la școală. Blocăm benzi, parcăm pe trotuare (numai 2 minute cât să-l iau pe cel mic, bla bla)
– parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

mâzgălelile de pe clădirile din centru.
– lipsa (cruntă a) spațiilor de joacă pentru copii în centrul orașului. Cei mici care copilăresc în centru nu au unde să bată o minge, trebuie duși de părinți la centre sportive aflate în cartiere etc.

– cablurile de pe clădiri, de pe stâlpi care ne omoară toate pozele, ne țin captive sufletele atunci când ele caută cerul.
– lipsa spațiilor expoziționale de artă. Facem expoziții prin cafenele, vernisaje prin subsoluri diverse, n-avem unde, n-avem cum.

– neîncrederea în noi și în ceilalți (a promis, dar sigur nu va ieși nimic că așa se întâmplă mereu)
– fudulia asta a noastră uneori, care trebuie resetată cu fiecare ocazie când scoatem ochii în lume. Fiecare excursie în altă țară te va aduce cu picioarele pe pământ, garantat.
– mai ziceți voi Cluj. Andi Daiszler: „Cele mai mari probleme mici ale orașului Cluj-Napoca: - rahatul de câine sau inabilitatea noastră de a ne adapta vieții la oraș printr-un efort minim - e plină Potaissa non-stop (e strada lângă care lucrez, dar la o scurtă plimbare prin oraș situația e la fel în zona Mihai Viteazu și nu numai) - lipsa toaletelor publice. Sincer nici nu știu dacă să o încadrez la probleme mari sau mici, uneori e o chestie majoră. - transportul celor mici la școală și de la școală. Blocăm benzi, parcăm pe ...” 2

error: Content is protected !!