Cluj. Alianța Vestului. Sebastian Lazaroiu: „Primarii din Oradea, Cluj Napoca, Timișoara și Arad au semnat un document și s-au adunat sub numele “Alianța Vestului”. Printre obiective, trei autostrăzi, tren de mare viteză, conectarea la rețeaua trans-europeană de transport. Toate cu fonduri europene. Cine a sărit în sus? PSD, normal. Păi, ce le vor spune ei peste vreo 10 ani alegătorilor turmentați din Teleorman, Vrancea, Giurgiu? De unde au avut ăia bani și …”

Updated on decembrie 10, 2018 Accesarea de fonduri europene fără acordul Bucureștiului i-a speriat pe cei de la PSD. Cum să explice ei alegătorilor din marile orașe sărace din Sud și Moldova că cei din Timișoara, Cluj, Arad și Oradea construiesc cu bani europeni? Doar europenii se știe că au făcut ceva conspirație prin care să ne ia bani nu să ne dea miliarde de euro gratis.

Sebastian Lazaroiu: „Primarii din Oradea, Cluj Napoca, Timișoara și Arad au semnat un document și s-au adunat sub numele “Alianța Vestului”.
Printre obiective, trei autostrăzi, tren de mare viteză, conectarea la rețeaua trans-europeană de transport. Toate cu fonduri europene.

Cluj. Alianța Vestului. Sebastian Lazaroiu: „Primarii din Oradea, Cluj Napoca, Timișoara și Arad au semnat un document și s-au adunat sub numele "Alianța Vestului". Printre obiective, trei autostrăzi, tren de mare viteză, conectarea la rețeaua trans-europeană de transport. Toate cu fonduri europene. Cine a sărit în sus? PSD, normal. Păi, ce le vor spune ei peste vreo 10 ani alegătorilor turmentați din Teleorman, Vrancea, Giurgiu? De unde au avut ăia bani și ...” 1

Cine a sărit în sus? PSD, normal. Păi, ce le vor spune ei peste vreo 10 ani alegătorilor turmentați din Teleorman, Vrancea, Giurgiu? De unde au avut ăia bani și feudele lor din Sud și Est, ținute în sărăcie și dependență, nu? Ce le-o fi trebuit tren de mare viteză? Personalul nostru românesc cu orar de rapid pe hârtie nu-i bun?

Sigur că azi nu poți să le reproșezi asta, și-atunci bagi cu ungurii, cu Ardealul, PSD se pricepe cel mai bine la sperietori. Cu atragerea banilor europeni și cu investițiile în infrastructură stă mai prost”.

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu , citat de Stirile Pro Tv.: ”Aşa cum am declarat încă de la lansarea alianţei în formula iniţială, ca Patrulaterala Vestului, ceea ce dorim noi, cei patru primari ai oraşelor Timişoara, Arad, Oradea şi Cluj-Napoca este să creăm un for cadru pentru schimburi de idei şi de experienţă între noi şi între administraţiile publice locale pe care le conducem, pentru adoptare de poziţii comune pe diverse teme şi mai ales pentru cooperare pe proiecte mari, în primul rând pe proiecte vizând mai buna conectivitate între oraşele noastre, precum şi între ele şi restul ţării -evident: ţării noastre, România!-, dar şi în domeniile cultură, educaţie, sănătate, turism, sport, securitate şi dezvoltare, în sens larg.

Vizăm accesarea de fonduri pentru proiectele de interes pentru comunităţile noastre, din toate sursele la îndemână: bugetul statului român, bugetul Uniunii Europene -ţintit atât prin organismele guvernamentale româneşti, cât şi direct prin structuri de la Bruxelles etc.”.

error: Content is protected !!