Cluj. Alianța Vestului. Președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România: : „Cand vad comentariile despre alianta celor patru primarii din Transilvania + Banat, ma infioara lipsa de profesionalism si aplecarea spre senzationalul nimicului. Cei patru primari s-au unit sa …”

Updated on decembrie 10, 2018 Președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România are un mesaj pentru cei care spun că Alianța Vestului este o alianță secesionistă.

 

Florin Jianu: „Cand vad comentariile despre alianta celor patru primarii din Transilvania + Banat, ma infioara lipsa de profesionalism si aplecarea spre senzationalul nimicului.

Cluj. Alianța Vestului. Președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România: : „Cand vad comentariile despre alianta celor patru primarii din Transilvania + Banat, ma infioara lipsa de profesionalism si aplecarea spre senzationalul nimicului. Cei patru primari s-au unit sa ...” 1

Cei patru primari s-au unit sa creeze impreuna un nou ITI (Investii Teritoriale Integrate) pentru perioada 2021-2027, pe modelul ITI Delta Dunarii, teritoriul pilot care in perioada 2014-2020 a avut o alocare globala de aprox 2 miliarde de euro pentru investitii. E o abordare comuna si incurajata de Comisia Europeana.

In loc sa se jeleasca asupra caderii iminente a drobului de sare, ceilalti primari din Sudul tarii, din Oltenia, din Muntenia, din Moldova (apropos, se pot uni singuri sa isi puna autostrada Moldovei intr-o finantare speciala), din toate regiunile tarii, ar trebui sa se uneasca in astfel de teritorii si sa ceara alocare pentru ITI!!!”

error: Content is protected !!