Cluj. ,,Donând, faci un cățel fericit’’. Campania are ca scop strângerea de hrană pentru câinii aflați în grija ”Asociației pentru protecția animalelor RAY”

Updated on decembrie 8, 2018 Luna decembrie evidențiază bunătatea și nevoia de a-i ajuta pe ceilalti. Două studente de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării derulează campania ,,Donând, faci un cățel fericit’’ în perioada 5-12 decembrie în incinta FSPAC 1 (Traian Moșoiu 71) și 10-17 decembrie în cafeneaua CUPPA CAFFEE ( Bogdan Petriceicu Hașdeu 2).

Campania ce urmează să aibă loc are ca scop strângerea de hrană pentru câinii aflați în grija ”Asociației pentru protecția animalelor RAY”. Este un proiect, care are menirea de a oferi în preajma sărbatorilor de Crăciun un ajutor comunității canine prin colectarea de hrană pentru aceștia. În continuare, cea mai mare problemă pe care o întâmpină adăposturile este cea a lipsei de mâncare pentru animale. Se pune accent pe faptul că orice e binevenit: conserve, saci de granule, plicuri pentru căței, asociația se mândrește cu niște pui foarte jucăuși și gurmanzi.
Cluj. ,,Donând, faci un cățel fericit’’. Campania are ca scop strângerea de hrană pentru câinii aflați în grija ”Asociației pentru protecția animalelor RAY” 1

Csalai Mihaela, una dintre studentele care organizează această campanile declară: ,,Este o cauză în care credem și simțim nevoia de a face ceva pentru aceste creaturi, care nu sunt decât niște suflete iubitoare și loiale. Facultatea noastră a îmbrățișat această inițiativă, și ne sprijină în colectarea hranei pentru patrupede. Ne dorim ca și comunitatea clujeană să-și deschidă sufletul spre acest gest atât de simplu, dar de o însemnătate importantă: donarea.’’

Raisa Giulia Ludoșan este fondatoarea și președinta Asociației pentru protecția animalelor RAY și mărturisește că: ,,Perioada aceasta este una critică din cauza lipsei de hrană pentru câini. Sunt lucruri care nu costă mult, dar care fac atât de mult diferenţa în viaţa unui animal fără stăpân.’’

Campania este încă o dovadă a faptului că activitățile acestor organizații trebuie susținute de întreaga comunitate în demersul lor de a îngriji animalele de companie abandonate, până în momentul în care acestea își vor găsi o nouă familie adoptivă. În al doilea punct de colectare, CUPPA CAFFEE, vor fi expuse poze cu câinii, ce au posibilitatea de a-și găsi o casă și, în final să înțeleagă sentimentul de ,,acasă’’.

Fotografiile profesionale sunt făcute de o tânără, Krisztina Ajtai ce și-a dedicat timpul fotografiei și iubirii pentru animale. Inițiativa ei a fost foarte bine primită de public și rezultatele s-au văzut prin adopțiile ulterioare făcute.

,,Asociația pentru protecția animalelor RAY’’este o organizație non-guvernamentală, cu o bază solidă formată din iubire, empatie, responsabilitate, implicare în comunitate. Câinii fără stăpân sunt animale care nu fac mofturi la mâncare, puteţi aduce orice tip de conservă sau de hrană uscată. Sunteți așteptați în intervalul 5-12 decembrie la sediul FSPAC 1 și 10-17 decembrie la cafeneaua CUPPA CAFFEE. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine!

Persoană de contact: Andronache Maria-Magdalena, student organizator campanie
Telefon: 0723635665

error: Content is protected !!