Cluj. Tănase Stamule: „Toata Romania vorbeste despre calitatea administrației din Cluj si de lucrurile bune facute acolo. Putin stiu insa ca este o echipa de tineri liberali, porniti pe drumul politic din studentie, care au facut aceasta performanta administrativa posibila. Ovidiu Cîmpean… El este creierul din spatele proiectelor de dezvoltare locala de care vorbește toata lumea – concursurile de soluții, prima strada smart, proiecte europene sau …”

Updated on noiembrie 17, 2018 Emil Boc are meritul că și-a făcut o echipă profesionistă care nu spune nu imediat la proiectele comunității. Ei chiar vor să facă treabă iar acest lucru se vede în toate proiectele bune ale Clujului.

Tănase Stamule: „Toata Romania vorbeste despre calitatea administrației din Cluj si de lucrurile bune facute acolo. Putin stiu insa ca este o echipa de tineri liberali, porniti pe drumul politic din studentie, care au facut aceasta performanta administrativa posibila.

Il stiu pe Ovidiu Cîmpean de opt ani deja, de cand activa la tineret la PNL Cluj. Ovidiu a terminat Facultatea de Științe politice și administrative, dar și Facultatea de Studii Europene la Universitatea Babes-Bolyai si a decis sa ramana in administratie.

Cluj. Tănase Stamule: „Toata Romania vorbeste despre calitatea administrației din Cluj si de lucrurile bune facute acolo. Putin stiu insa ca este o echipa de tineri liberali, porniti pe drumul politic din studentie, care au facut aceasta performanta administrativa posibila. Ovidiu Cîmpean... El este creierul din spatele proiectelor de dezvoltare locala de care vorbește toata lumea – concursurile de soluții, prima strada smart, proiecte europene sau ...” 1

El este creierul din spatele proiectelor de dezvoltare locala de care vorbește toata lumea – concursurile de soluții, prima strada smart, proiecte europene sau politici publice prin care se construieste la Cluj o chestie foarte misto, o comunitate participativa – un fel de laborator viu de testare a cum poti, folosind resursele orasului tau, sa gasesti solutii la nevoile comunitatii tale. Ovidiu este un profesionist desavarsit, cu foarte mult bun simt si un om de echipa.

In Partidul National Liberal, Ovidiu activeaza la organizatia Cluj-Napoca si sunt sigur ca in viitor din ce in ce mai mult ii veti auzi numele in contexte de constructii si schimbare in bine”.

 

Echipa primarului Emil Boc  a fost remarcată și de fotul ministru al Educației. Daniel P. Funeriu: „Să vă spun o întâmplare: acum câteva zile am nimerit în avion (Chişinău-Bucureşti) între două doamne şi un domn care aveau ceva responsabilități în Primăria Cluj şi care nu m-au recunoscut.

Cluj. Tănase Stamule: „Toata Romania vorbeste despre calitatea administrației din Cluj si de lucrurile bune facute acolo. Putin stiu insa ca este o echipa de tineri liberali, porniti pe drumul politic din studentie, care au facut aceasta performanta administrativa posibila. Ovidiu Cîmpean... El este creierul din spatele proiectelor de dezvoltare locala de care vorbește toata lumea – concursurile de soluții, prima strada smart, proiecte europene sau ...” 2

Vorbind cu cei trei am sesizat: interes, inteligență, rigoare, eleganță comportamentală, permanenta căutare de oportunități, rezistență la efort de gândire (l-am testat cu metode patentate de iritare a “adversarului”), deschidere, foarte informate, agilitate, chiar şi umor deştept.

Pe scurt oameni cu care ai avea încredere şi plăcere să colaborezi. Către final, când una dintre ele m-a recunoscut, nu a avut nici comportamentul slugarnic şi nici comportamentul impertinent, ambele, după caz, tipice funcționarului.

Chiar şi-a făcut echipă faină Emil Boc”.

error: Content is protected !!