Revine la CFR Cluj? Șefii lui Guizhou taie în carne vie: Dan Petrescu, OUT! Anunțul momentului în China

Updated on noiembrie 8, 2018 Dan Petrescu nu a reușit să o salveze de la retrogradare pe Guizhou Zhicheng, iar șefii echipei se pregătesc acum de rezilierea contractului. La Guizhou, Dan Petrescu are un salariu de 5 milioane de euro pe an. Dacă reușea să salveze echipa de la retrogradare, “Bursucul” ar fi primit un bonus de 3 milioane de euro.

În ultimul meci, Guizhou Zhicheng a fost învinsă pe teren propriu de Guangzhou R&F, scor 0-2, iar echipa lui Dan Petrescu a pierdut, din punct de vedere matematic, șansele de a se mai salva de la retrogradare. Cu două etape înainte de finalul sezonului, Guizhou are 21 de puncte, la 8 lungimi de următoarele două echipe, aflate la egalitate, informează digisport.ro.

Revine la CFR Cluj? Șefii lui Guizhou taie în carne vie: Dan Petrescu, OUT! Anunțul momentului în China 1

În aceste condiții se vorbește tot mai mult de o revenire a lui Petrescu la CFR, deși oficialii echipei neagă momentan aceste zvonuri.

“Dan Petrescu este antrenorul care a adus ultimul titlu, intr-o perioada destul de dificila. Oricand el este binevenit la Cluj, la CFR”, a declarat Daniel Stanciu în urmă cu câteva zile.

error: Content is protected !!