Poliția Cluj: „Fain la Cluj”. Cristi Lucaci: „Masina ramasa fara baterie dupa podul din Marasti spre Iulius, dar un politist de treaba a sarit in ajutor…”

Updated on noiembrie 16, 2018 Gest demn de remarcat al unui polițist din Cluj. Un şofer care a rămas fără baterie la maşină a fost ajutat să pornească de către polițistul Moldovan Florin, din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca care i-a dat curent.

Tereza Voicu: Jos palaria.

Via INFO TRAFIC jud. CLUJ Cristi Lucaci Masina ramasa fara baterie dupa podul din Marasti spre Iulius, dar un politist de treaba a sarit in ajutor…”

Poliția Cluj: „Fain la Cluj”. Cristi Lucaci: „Masina ramasa fara baterie dupa podul din Marasti spre Iulius, dar un politist de treaba a sarit in ajutor...” 1 Poliția Cluj: „Fain la Cluj”. Cristi Lucaci: „Masina ramasa fara baterie dupa podul din Marasti spre Iulius, dar un politist de treaba a sarit in ajutor...” 2

Inspectoratul de Politie Judetean Cluj: „Noi v-am spus că suntem de treabă…😁!
De data aceasta, colegul nostru Moldovan Florin, din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, a fost surprins de paparazzi!😎 #IPJCluj. #FainLaCluj

Octavian Metea: Omenieeeeee! Să fi Domn, e-o-întâmplare, să fi om, e lucru mare!
Lador Gavril: Moldovan Florin goes viral:)…nu e nicio surpriza pentru cei care il cunosc. Great job Florin.

Iusco Nelu: IN CLUJ SUNT SI OAMENI care te ajuta
Mugurel Trif: Numai asa schimbam lumea!!!
Bravo Florin 👏

Catalin Ratiu: Felicitări polițiștilor , stateam la semafor pe Dorobanților când au pornit girofarul și au întors , prima data am zis ce plm întorc pe contrasens sa mai blocheze drumul la ora de vârf dar ei ajutau, și când am trecut pe langa ei și văzând că ajută să dea curent la o mașină ma cuprind un sentiment de mândrie fata de poliția română. La ce am văzut azi chiar sunt mândru in an centenar de poliția română.

error: Content is protected !!