Regizorul Tudor Giurgiu: Moromete de la Cluj. Auzita la emisiunea lui Moise Guran pe Europa FM – domnul Attila din Cluj catre Moise: “de când cu plecarea lui Laura Codruta Kovesi de la DNA s-o muiet totu’”

Updated on noiembrie 13, 2018 Regizorul Tudor Giurgiu are succes cu noul film Moromeții 2. Acesta a intrat deja în folclor prilej de glume.

Tudor Giurgiu: „Auzita  la emisiunea lui Moise Guran pe Europa FM – domnul Attila din Cluj catre Moise: “de când cu plecarea lui Laura Codruta Kovesi de la DNA s-o muiet totu’”. Moromete de la Cluj.

Tudor Giurgiu: „Morometi la Timisoara, doua sali arhipline, emotii pe masura. Multumim! Joi seara 15 nov avanpremiera la Cinema City in prezea lui Horatiu Malaele iar de vineri filmul intra in programarea regulata de la Cinema City”.

Regizorul Tudor Giurgiu: Moromete de la Cluj. Auzita la emisiunea lui Moise Guran pe Europa FM - domnul Attila din Cluj catre Moise: “de când cu plecarea lui Laura Codruta Kovesi de la DNA s-o muiet totu’” 1 Regizorul Tudor Giurgiu: Moromete de la Cluj. Auzita la emisiunea lui Moise Guran pe Europa FM - domnul Attila din Cluj catre Moise: “de când cu plecarea lui Laura Codruta Kovesi de la DNA s-o muiet totu’” 2

Am primit azi un compliment din partea unui actor din Morometii 2, prietenul Liviu Pintileasa: “Auzi, da’ tu de ce nu te-apuci de Uber? Ce conversatii ai putea avea, ce intalniri..” Asta pentru ca l-am surprins cu soferia mea, profund adaptata la dinamica orasului Bucuresti. Si, da, m-am gandit ca poate prind si eu un rol de sofer de primar sau de Tugurlan in Morometii 3, ca Bobonete precis o sa se mai coaca in urmatorii 30 de ani si o sa vrea replici mai multe, personaj mai zemos…

Cinema City Romania, coada la autografe la 12 jumate noaptea (coada era mult mai lunga dar m-am trezit eu tarziu sa fac pozele). Morometii 2. Povestea continua!

Regizorul Tudor Giurgiu: Moromete de la Cluj. Auzita la emisiunea lui Moise Guran pe Europa FM - domnul Attila din Cluj catre Moise: “de când cu plecarea lui Laura Codruta Kovesi de la DNA s-o muiet totu’” 3

Si a fost Sibiu! Iar a fost bine! Doua sali pline, vizionari in conditii tehnice excelente (multumim Adrian Neagu, Alexandru Neagu, Viorica Maier, Gabriela Stoian si intreaga echipa Centrul Cultural “Ion Besoiu” Sibiu).

Regizorul Tudor Giurgiu: Moromete de la Cluj. Auzita la emisiunea lui Moise Guran pe Europa FM - domnul Attila din Cluj catre Moise: “de când cu plecarea lui Laura Codruta Kovesi de la DNA s-o muiet totu’” 4

Ne-am revazut cu prieteni dragi, am stat la sueta (si pastrama) pina tarziu in noapte. Multumesc Bogdan Brylynski pentru ajutorul dat la organizare si Remus Mocanu pentru ospitalitate, la Parc Hotel Sibiu.

error: Content is protected !!