Minunea de la Cluj trebuie experimentată. Silvia H.: „Clujul, unul din puținele orașe europene ale României. Nu am fost niciodată la Cluj, nu cunosc orașul, dar văd că domnul Emil Boc, primarul orașului, vorbește de multe obiective construite cu bani europeni. În lucru, tot cu bani europeni, este …”

Updated on noiembrie 8, 2018 Clujul a atras atenția României. Nu este exclus ca de la anul să fie un val de veniri la Cluj. Ca turiști sau pentru stabilire definitivă. Minunea de la Cluj trebuie experimentată.

Silvia H. a scris pe Facebook: „Clujul, unul din puținele orașe europene ale României.
Nu am fost niciodată la Cluj, nu cunosc orașul, dar văd că domnul Emil Boc, primarul orașului, vorbește de multe obiective construite cu bani europeni.
Minunea de la Cluj trebuie experimentată. Silvia H.: „Clujul, unul din puținele orașe europene ale României. Nu am fost niciodată la Cluj, nu cunosc orașul, dar văd că domnul Emil Boc, primarul orașului, vorbește de multe obiective construite cu bani europeni. În lucru, tot cu bani europeni, este ...” 1

În lucru, tot cu bani europeni, este centura mitropolitană a orașului și chiar azi, a fost aprobat proiectul pentru prima stradă smart din România”.

Ela C.: „Bravo lor! Vestul țării face pași repezi către un nivel de trai civilizat. Si asta în primul rând datorită viziunii și determinării unor primari.
Emil Boc a pus Clujul pe primul loc la foarte multe capitole.

Ilie Bolojan, vine cu Oradea din urmă!
Gh. Falcă a făcut și el ceva treburi bune prin Arad, Robu încearcă și el la Timișoara și îi vor ieși multe că orașul vă fi Capitală culturală europeană peste 2 ani.
Sibiul, Brașovul, Alba Iulia, Tg.Mureș, Bistrița, Turda… Transilvania și Banatul se mișcă rapid și în folosul comunității.

Bravo lor! Sper să nu se întâmple precum s-a întâmplat cu marile privatizări: le modernizăm,
le interconectam si cine știe pe unde ajung?
Doamne ferește!”

Marius C.: „Stimati colegi, ni se tot spune ce grozav e Clujul. Ni se arunca povesti cu metroul cu baterii, tunelele aeriane si subterane, etc. Raspunsul corect este IT-ul. Uitam ca prin 1960, acum multi ani, am avut nste oameni extraordinari ce au facut tot felul de calculatoare pe cand in lume era o noutate curentul electric.

Profesorii nostrii, colegii de la ITC stabileau prioritati mondiale. II mai tineti minte pe Emil Munteanu, dl Negrescu, dl Listes, multi altii care erau in varful IT-ului acum 30-40 de ani? Multumita lor, acum Clujul este un oras super OK. Politicienii sa ne lase in pace”.

error: Content is protected !!