(Foto) Aeroportul Cluj. Sergiu Pop: „Emil Boc sta conștiincios la coada. Felicitări domnule primar . La Cluj nu e cu prioritate ”

Updated on noiembrie 6, 2018 Emil Boc nu a profitat de statutul său de primar și azi dimineață a stat la coadă la Aeroport ca orice cetățean.

Sergiu Pop: „Aeroport Avram Iancu Cluj , zeci de oameni stau la rând . Printre ei, Emil Boc sta conștiincios la coada. Felicitări domnule primar . La Cluj nu e cu prioritate (Foto) Aeroportul Cluj. Sergiu Pop: „Emil Boc sta conștiincios la coada. Felicitări domnule primar . La Cluj nu e cu prioritate ” 1

(Foto) Aeroportul Cluj. Sergiu Pop: „Emil Boc sta conștiincios la coada. Felicitări domnule primar . La Cluj nu e cu prioritate ” 2 (Foto) Aeroportul Cluj. Sergiu Pop: „Emil Boc sta conștiincios la coada. Felicitări domnule primar . La Cluj nu e cu prioritate ” 3 (Foto) Aeroportul Cluj. Sergiu Pop: „Emil Boc sta conștiincios la coada. Felicitări domnule primar . La Cluj nu e cu prioritate ” 4

Adrian Culincu: E cu bun simt!
Ovi Oni: OM simplu cu educație și civilizat

Bianca Bia: Am fost plecata acum cativa ani cu o cursa Cluj-Munich,in spatele meu la check-in statea linistit dnul Boc,singur cu bagajul,fara sa faca nici un fel de agitatie media.La control era foarte multa lume,pt ca decolau la interval de 10 min,4 avioane.In momentul in care a fost observat,un domn de la security a incercat sa ii faca loc prin multime,sa nu mai astepte!Raspunsul lui:Stati linistit,multumesc,astept si eu ca si ceilalti!In momentul acela a castigat mai mult decat cativa sustinatori!!A castigat respect!!

Vidrean Diana: Pai asa procedeaza lumea civilizata, simpla si normala.
La fel ca si primarul Londrei, circula cu Metroul. Astia sunt oameni care nu se ascund, carora nu le e frica de populatia din orasul pe care il conduc !!!
Felicitari

Gabriela Simionescu: Nu stiu de ce se minuneaza asa lumea! Primarul Clujului s-a comportat intotdeauna ca si un OM perfect normal,civilizat si mai ales fara nici o garda de corp! Ti-e mai mare dragul sa il vezi pe strada, in mall sau la concerte!!!! Si culmea iti si raspunde la salut!

Marcel Misan: Avand in vedere tot ce a realizat ca primar al Clujului , nu are motive sa fie insotit de bodyguarzi sau de jandarmi. Este un om deosebit , cu caracter , educat si este apreciat de toata lumea. Felicitari Emil Boc !!!

Maria Man: Da cu muuult bun simt, simplu si onest. Era in zi de duminică după masa cu soția la braț ,putina lume pe strada intr.adevar dar nu ma asteptam sa fiu salutata

Stefan Halasz: Si eu eram intro coada de vreo sase persoane la Selgros si la un moment dat pe cine zaresc in fata mea ? tocmai premierul romaniei , atunci era premier .

error: Content is protected !!