Explicații. Cum a fost furat senatorul Niculae Bădălău, cu el în casă. Nora sa: „Socrii mei, cumnata plângeau, erau speriaţi, tremurau toţi. În casă, atunci, erau doar ei trei. Dormeau la etaj, iar hoţii au…”

Updated on noiembrie 5, 2018 Guvernul României, în înțelepciunea sa, a relaxat condițiile pentru infractori. Aceștia, drept mulțumire, au început să-i jefuiască chiar pe politicieni. Doar ei au bani.
În noaptea de vineri spre sâmbătă, casa senatorului Niculae Bădălău din comuna Bolintin-Vale, județul Giurgiu, a fost spartă de indivizi mascați. Hoții au sustras mai multe bijuterii și un ceas, dar și şi un pistol pe care-l ținea într-un sertar al biroului său de la parterul casei și pentru care avea permis de port-armă.

În acea noapte, în casă se aflau politicianul și soția sa, Rodica Bădălau, împreună cu fiica lor, Sabina, dar dormeau la etaj, iar hoții au acționat la parter, informează libertatea.ro.

Explicații. Cum a fost furat senatorul Niculae Bădălău, cu el în casă. Nora sa: „Socrii mei, cumnata plângeau, erau speriaţi, tremurau toţi. În casă, atunci, erau doar ei trei. Dormeau la etaj, iar hoţii au...” 1

Fiul senatorului, Gabi Bădălău, care s-a căsătorit – în 2016 – cu artista Claudia Pătrășcanu (40 de ani), fostă componentă a trupei „Sexxy”, era plecat din țară. Nici cântăreața nu se afla în casa socrilor săi, în momentul jafului, dar a oferit câteva detalii despre cele întâmplate weekend-ul trecut.

„Eu nu mă aflam acasă atunci când s-a întâmplat această nenorocire. Eram cu fiii mei la munte. Dimineaţa, pe la 11, în timp ce ne întorceam spre casă, am sunat-o pe soacra mea, însă mi-a răspuns cumnata Sabina. Îi tremura vocea şi nu a vrut să îmi spună ce s-a întâmplat, ca să nu mă panicheze, mai ales că eram la volan cu cei doi copii în maşină. Mi-am dat seama că se întâmplase ceva rău. Soţul meu era plecat în străinătate, dar s-a întors acasă de urgenţă când a auzit ce li s-a întâmplat părinţilor săi. Când am ajuns la Bolintin, socrii mei, cumnata plângeau, erau speriaţi, tremurau toţi.

În casă, atunci, erau doar ei trei. Dormeau la etaj, iar hoţii au furat de la parter. Dimineaţa, când s-au trezit, nu au sesizat nicio urmă care să îi ducă cu gândul la jaf, ci doar atunci când soacra mea se pregătea să iasă din casă şi a vrut să îşi pună la mână ceasul pe care îl poartă de obicei. Bineînţeles, nu mai era în casetă, nu a mai găsit nici cruciuliţa din aur a socrului meu, verighetele, câteva accesorii, iar apoi a văzut că din sertar lipsea şi arma. Soacra mea a făcut atac de panică, apoi au sunat la Poliţie. De două zile poliţia este aici, caută peste tot, au venit cu câini. Noi sperăm să găsească hoţii, avem încredere şi aşteptăm să vedem cine a făcut asta”, a declarat Claudia.

Deși vila cu etaj a acestuia este înconjurată de garduri înalte şi dotată cu camere de supraveghere și sistem de alarmă, în acea noapte toate erau oprite.

error: Content is protected !!