Clujul are cel mai bun transport public din România! Viceprimarul Dan Tarcea: „Cluj-Napoca a obținut premiul de excelență pentru Transportul Public în comun și mobilitate! Am avut onoarea să reprezint …”

Updated on noiembrie 12, 2018 Viceprimarul Dan Tarcea a anunțat luni seara că municiul Cluj a primit premiul de excelență pentru Transportul Public în comun și mobilitate la gala Asociațiilor Municipiilor din România.

Dan Tarcea: „Cluj-Napoca a obținut premiul de excelență pentru Transportul Public în comun și mobilitate! Am avut onoarea să reprezint Municipiul Cluj-Napoca la gala Asociațiilor Municipiilor din România unde au fost premiate cele mai performante municipii din țară.

Clujul are cel mai bun transport public din România! Viceprimarul Dan Tarcea: „Cluj-Napoca a obținut premiul de excelență pentru Transportul Public în comun și mobilitate! Am avut onoarea să reprezint ...” 1

Anul trecut, municipiul Cluj-Napoca a obținut premiul de excelență pentru Digitalizare, iar anul acesta a obținut premiul de excelență pentru Transportul Public în comun și mobilitate.

Au fost astfel recunoscute eforturile municipalității în derularea proiectelor care duc la creșterea calității vieții clujenilor.

Suntem primul oraș din România care a introdus anul acesta transportul public ecologic, prin punerea în circulație a autobuzelor electrice!
Schimbarea flotei de transport public spre una nepoluantă reprezintă o prioritate în municipiul Cluj-Napoca. Obiectivul nostru pe termen lung este ca după anul 2025 întreaga flotă de transport public din oraș să fie una nepoluantă.

Vezi aici Video:

Mulțumim Asociației Municipiilor din România și Instituției Prezidențiale pentru recunoașterea acordată proiectelor realizate de Municipiul Cluj-Napoca, tuturor celor implicați care au făcut posibilă realizarea acestor lucruri și în mod special clujenilor care ne-au susținut ideile!”

error: Content is protected !!