Cluj. Stefan D.: „Astazi, pe tramvaiul 102 am intalnit o situatie foarte interesanta. Tramvaiul destul de plin… s-a eliberat un loc la statia de la Sala Polivalenta. Spre locul liber s-au intreptat o domnisoara studenta/eleva si un domn in jurul varstei de 60 de ani, domn de oras…Domnisoara …”

Updated on noiembrie 12, 2018 Locul din autobuz/tramvai este unul dintre cele mai râvnite spații din viața unui om. Chiar și pentru o stație, ești cineva dacă stai jos când autobuzul este plin.

Stefan D. a scris pe Facebook: „Astazi, in Cluj Napoca, pe tramvaiul 102 am intalnit o situatie foarte interesanta.
Tramvaiul destul de plin, nu foarte plin, decent si s-a eliberat un loc la statia de la Sala Polivalenta.
Cluj. Stefan D.: „Astazi, pe tramvaiul 102 am intalnit o situatie foarte interesanta. Tramvaiul destul de plin... s-a eliberat un loc la statia de la Sala Polivalenta. Spre locul liber s-au intreptat o domnisoara studenta/eleva si un domn in jurul varstei de 60 de ani, domn de oras...Domnisoara ...” 1

Spre locul liber s-au intreptat o domnisoara studenta/eleva si un domn in jurul varstei de 60 de ani, domn de oras, adica se observa ca nu era un domn de la sat muncit si trudit de viata.

Domnisoara fiind mai rapida a ocupat locul si domnul vazand-o ca s-a asezat a decis sa stea lipit de scaunul ei tinandu-se de bara si dand din cap incontinuu, cred ca spunea in gand: “vai vai tineretul din ziua de azi, fara pic de respect.”.

Domnul a coborat din tramvai la a doua statie si domnisoara a continuat sa mearga, presupun pana la capat de linie pe Bl Muncii la facultate, presupun, ca eu am coborat la gara.

Acum o intrebare:
Cum credeti ca ar trebui tratata situatia batranilor si transportul lor gratuit?

Cedarea locului unei persoane in varsta ii o obligatie din partea unei persoane mai tinere sau ii pur si simplu un act de binefacere care il faci daca vrei?

Si ultima intrebare:
Cand ti se ordona, ATENTIE nu te roaga, o persoana in varsta sa ii cedezi locul, ce ii de facut?”

error: Content is protected !!