Cluj. Spitalul Clinic Județean de Urgență: „O nouă lampă de operație performantă a fost instalată în blocul operator al Secției Clinice ORL. Lampa de operație, prevăzută cu led-uri, oferă siguranță și eficiență în utilizare. Permite…”

Updated on noiembrie 12, 2018 Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj anunță că sala de operații de la secția ORL beneficiază de o lampă nouă, performantă.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca: „O nouă lampă de operație performantă a fost instalată în blocul operator al Secției Clinice ORL.

Lampa de operație, prevăzută cu led-uri, oferă siguranță și eficiență în utilizare. Permite vizualizarea clară a țesuturilor, iar sistemul de iluminare prin leduri oferă confort termic, atât pacientului, cât și echipei medicale.

Cluj. Spitalul Clinic Județean de Urgență: „O nouă lampă de operație performantă a fost instalată în blocul operator al Secției Clinice ORL. Lampa de operație, prevăzută cu led-uri, oferă siguranță și eficiență în utilizare. Permite...” 1

Lămpile vechi, pe lângă defecțiunile frecvente, emanau căldură peste limita admisă”

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca  a devenit apreciat la nivel național după ce a implementat o linie modernă de srvire a mesei pentru bolnavi. „Confortul pacientului, pe durata internării, este pentru noi o prioritate. Sistemul modern de preparare și servire a mesei a fost special conceput pentru asigurarea acestui confort. După patru luni de probe și de muncă în echipă, ne mândrim cu cea mai modernă bucătărie din sistemul sanitar românesc.

Cluj. Spitalul Clinic Județean de Urgență: „O nouă lampă de operație performantă a fost instalată în blocul operator al Secției Clinice ORL. Lampa de operație, prevăzută cu led-uri, oferă siguranță și eficiență în utilizare. Permite...” 2

Spațiul în care funcționează bucătăria, cu o suprafață de aproape 300mp, a fost renovat complet, iar blocul alimentar a fost dotat cu cele mai moderne aparate și echipamente. Investiția totală se ridică la 3.600.000 lei (peste 775.000 euro) și a fost realizată, în întregime, din veniturile proprii ale spitalului.

Acum, distribuirea mesei pentru cei 1200 de pacienți internați în medie zilnic în spital, se face la standarde europene, printr-un flux bine stabilit de porționare, în tăvi termoizolante, conform regimului prescris fiecărui bolnav.

Mulțumim întregii echipe implicate în bunul mers al acestui proiect!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!