Cluj. Radu Ghelmez: „Prima dezbatere. Mi-a plăcut si vreau sa mulțumesc USR Cluj pentru tot. Cum zicem noi, miticii, a fost brici… când am pus cornul in pernă si am inceput sa rememorez aventurile zilei, mi-am amintit un moment din trecutul meu profesional si …”

Updated on noiembrie 12, 2018 USR a avut la Cluj o dezbatere cu candidații pentru posturile de europarlamentar. O atitudine sănătoasă, de partid serios, diferit de ceea ce se întâmplă la PSD sau PNL. La USR niciodată una ca Viorica Vasilica Dăncilă nu va trece de filtrul partidului pentru a ajunge premierul României.

Radu Ghelmez: „Prima dezbatere. Mi-a plăcut si vreau sa mulțumesc USR Cluj pentru tot. Cum zicem noi, miticii, a fost brici.

Cluj. Radu Ghelmez: „Prima dezbatere. Mi-a plăcut si vreau sa mulțumesc USR Cluj pentru tot. Cum zicem noi, miticii, a fost brici... când am pus cornul in pernă si am inceput sa rememorez aventurile zilei, mi-am amintit un moment din trecutul meu profesional si ...” 1

am avut emoții. Eu stiam ca o sa am emoții, asa sunt eu, emotional, știți si voi ca am mai discutat pe aici, dar nu toată lumea ma cunoaște la fel de bine ca voi, asa ca am cam surprins lumea în sală. M-am simtit cam prost, am simțit că am dezamăgit pe undeva, ca lumea se aștepta să fiu un vorbitor din ala tip american-corporate și a descoperit ca nu sunt, dimpotrivă.

când am pus cornul in pernă si am inceput sa rememorez aventurile zilei, mi-am amintit un moment din trecutul meu profesional si m-am liniștit.

eram la moscova, într-un februarie friguros, într-o dimineata devreme, si ma pregăteam sa merg sa deschid tiffanys in piata roșie și m-am mirat de mine însumi ca sunt asa de emotionat. Hai, frate, am deschis zeci de magazine prin cele mai ciudate colturi ale pământului si tot am emoții ca un junior?

m-am calmat atunci singur când am realizat că sunt emoționat pentru ca îmi pasă. E munca mea de un an de zile, e munca echipei noastre, e reputatia noastră, e obsesia mea pentu succes, e normal sa am emoții cand totul atârnă într-o oră.

m-am calmat singur și mi-am promis ca atunci cand o sa am un go live și n-o sa mai simt fluturi în stomac, o sa imi schimb jobul pentru ca nu imi mai pasă cat să mă consum.

duminica trecută, am avut go live cu un lant de hoteluri la care muncesc de un an jumate. Eu eram prins cu teambuildingul usr diaspora, asa ca am delegat totul catre un om din echipa mea. A mers foarte bine, dar eu nu doar ca n-am mai avut emoții, eu mi-am amintit ca avem go live când au inceput sa curgă felicitările.

am râs singur aseară când am inteles treaba asta. Nu ma mai emoționez la muncă, sunt vulpe bătrână si calmă, asa ca schimb munca si ma apuc de ceva unde imi urcă iar sufletul în gât. Si e ok. Asta sunt eu.

mi-am promis aseară ca atunci cand o sa ajung un politician care nu mai simte emoție cand vorbește oamenilor, un discurs livrat mecanic, nu o inimă care pălește, o cămașă cu cravată, nu un om cu frici si curaj, o sa ma las de politică.

o sa ma las de politică când o să ajung sa vorbesc fără să simt. Ma las si ma apuc de altceva, scriu cărți sau poezie sau orice.

si mai e ceva. Dacă nu ti se strânge sufletul ghem cand vorbesti oamenilor despre visele tale, înseamnă că nu visezi suficient de curajos”.

Vezi aici Video cu dezbaterile.

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!